UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Џабе коментираме тука кога и двата тренери се свесни дека е финале и не можат на ура да тргнат од прва минута.
Различно ќе пристапат и двата, поготово Тухел ги познава многу добро Баерн,не знам само каква му е статистиката против нив дури беше тренер во Германија,мислам дека прилично добра.
Јас мислам дека ќе си ги повлечат екипите на своја половина и ќе го приведат мечот кон пенали.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.349
Поени од реакции
19.817
Јас мислам дека ќе си ги повлечат екипите на своја половина и ќе го приведат мечот кон пенали.
Абе не да си ги повлечат ама нема 4:4 да заврши како шо мислиме сите, сепак е финале, Псж попретпазливо ќе игра, свесни се за големината на Баерн, плус играат за титула која ја немаат освоено, за 10 години една милијарда потрошија за да стигнат до тука.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Абе не да си ги повлечат ама нема 4:4 да заврши како шо мислиме сите, сепак е финале, Псж попретпазливо ќе игра, свесни се за големината на Баерн, плус играат за титула која ја немаат освоено, за 10 години една милијарда потрошија за да стигнат до тука.
Нема да биде 8-2, не играат Фарселона у финале, али ја очекувам 4 гола.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
3.255
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ако гледаме по тимови Баерн е очигледно за 1 класа поквалитетен од Псж.
За меѓусебен меч ап ако Баерн тргне офанзивно што реално очекуваме сите тогаш Псж ми се благ фаворит. Реално и Барса и Лион не го искористија просторот Баерн што им го остави, ПСЖ од друга страна со Мбапе, Нејмар и Ди Мариа барем 1-2 гола ко ништо ќе им дадат ако форсираат контри. Би требало да гледаме доста атрактивен фудбал со премногу шанси.
Очекувам Псж да изненади и да освои годинава.
Ми се глеа Интер -Псж супер куп, само заради курвата ванда.

Подршка од сите страни:
Со оглед на тоа шо фановите на ПСЖ и Марсеј се мразат со години, дури и пред Парис да биде купен од арапиве (Марсеј се по "либерални" дур ПСЖ се по конзервативни и "десничари") ништо чудно ова. Да се шеташ со ПСЖ дрес у Марсеј би му дошло ко да се шеташ со Реал дрес у Барселона или со дрес од Ливерпул низ Манчестер... У превод че го јајш немиен. :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Ако гледаме по тимови Баерн е очигледно за 1 класа поквалитетен од Псж.
За меѓусебен меч ап ако Баерн тргне офанзивно што реално очекуваме сите тогаш Псж ми се благ фаворит. Реално и Барса и Лион не го искористија просторот Баерн што им го остави, ПСЖ од друга страна со Мбапе, Нејмар и Ди Мариа барем 1-2 гола ко ништо ќе им дадат ако форсираат контри. Би требало да гледаме доста атрактивен фудбал со премногу шанси.
Очекувам Псж да изненади и да освои годинава.
Ми се глеа Интер -Псж супер куп, само заради курвата ванда.

Со оглед на тоа шо фановите на ПСЖ и Марсеј се мразат со години, дури и пред Парис да биде купен од арапиве (Марсеј се по "либерални" дур ПСЖ се по конзервативни и "десничари") ништо чудно ова. Да се шеташ со ПСЖ дрес у Марсеј би му дошло ко да се шеташ со Реал дрес у Барселона или со дрес од Ливерпул низ Манчестер... У превод че го јајш немиен. :)
Како се псж десничари кога цела навивачка група им се црнци и арапи?

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Како се псж десничари кога цела навивачка група им се црнци и арапи?
Иам случајно гледано вдео околу нивното ривалство пред неколку години и ми има останато у сеќавање. И не би сакал да мешам обични фанови со Ултрас/хулигани/навивачи. Сега баш најдов на вики за ултрас/навивачкото движење во Парис. Доста интересно и комплицирано е да се одреди моментално дали се десничари/конзервативци или левичари/либерали. Мешана им е трибината т.е немаат една навивачка група. Да не го тупам и одам оф топик еве Линкче

П.с пак кажете дека Псж немаат фанови и историја...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.349
Поени од реакции
19.817
Ќе тепа Баерн, 3-0 или 4-0
Сигурно Баерн со оваа одбрана ќе има клиншит, нема грешка.
Освен Мбапе и Нејмар ако играат со една нога :)

Јас мислам луд меч, како финалето во ЛЕ
Баерн е благ фаворит, ама од другата страна пак Псж ги има двата најдобри играчи моментално, а одбраната на Баерн е ранлива, исто и Псж немаат некоја одбрана, ако се вратат Верати и Навас ќе имаат проблеми Баварците.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Да ми кажел некој немало да верувам дека толку ќе навивам ПСЖ да освои ЛШ. Ајмо браќа Парижани (или браќа пластичари, според некои на форумов). :zloo:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.349
Поени од реакции
19.817
Боатенг со Лион заработи повреда и сменат беше на полувреме, инаку првото го изигра одлично, имаше некои интервенции кои спасија чист гол, спремен ќе е за вечер ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom