UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Тежок избор за вечерва реално. Од една страна немам ништо против ПСЖ да освојат, пошто би им била прва титула, но органски нема да може да ги поднесам Нејмар циганот и Мбапе лиглето со 3123 видеа по социјалните мрежи ако освојат. Од друга страна, Баерн одсекогаш ми биле класика тим, ама пак нема да можам да се помирам со фактот дека еден Серж Гнабри ќе биде клучна фигура во освојувањето на ЛШ титула. :/

Член од
5 март 2018
Мислења
17.351
Поени од реакции
19.817
Тежок избор за вечерва реално. Од една страна немам ништо против ПСЖ да освојат, пошто би им била прва титула, но органски нема да може да ги поднесам Нејмар циганот и Мбапе лиглето со 3123 видеа по социјалните мрежи ако освојат. Од друга страна, Баерн одсекогаш ми биле класика тим, ама пак нема да можам да се помирам со фактот дека еден Серж Гнабри ќе биде клучна фигура во освојувањето на ЛШ титула. :/
Само заради тоа :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Очекувам добар фудбал со многу голови.
Па нека победи подобриот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.351
Поени од реакции
19.817
Пишав и во темата кладилница, тренерот на Баерн на прес изјави дека не планира да отстапува од истата тактика со висока поставеност на одбраната, цел турнир го играат така и им донесе резултати, зошто да менуваат сега.
Баш таа тактика прави да противникот не можи да ја изнесе топката напред, играат јак пресинг ако не игра Верати тешко ќе им биди На Псж, е сега оставаат многу простор за противникот, Лион еден куп пати по страна им спуштаа долги топки на напаѓачите ама среќа за Баерн напред Чоко Екамби со мозочен удар играше и успеа се да промаши.
Се надевам нема да отстапи Флик од тактиката и да се изнагледаме голови вечер :)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
Ќе може некој по пп да ми пушти стрим за финале да гледам вечер?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
2020 - не научивте дека вакви видеа ги ставаат на YouTube заротирани/превртени за да не ги фаќа copyright алгоритмот...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
2020 - не научивте дека вакви видеа ги ставаат на YouTube заротирани/превртени за да не ги фаќа copyright алгоритмот...
Не, туку братот не знае да го исклучи мирор модот на камерта
И на ТикТок ли ги флипнуваат? :eek:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Оригиналот :icon_mrgr:

Офтопик. Една од понесмешните исфорсирани обиди за хумор серија во терк со модерните и актуелни состојби во светот- црнци и гејови. Овој Мајкл Шур од Паркс енд рикриејшн на ова дереџе спаднал, би го оштетил од ќутек.
Двајт требаше да го убие на време у Офис. :D

Нека префрли модераторот Кочо во одредена тема. Во случај да иам поише од 2 лајка и ми биде избришано мислењето ќе ти ебам све Кимо шчуо?

ок нема само не ме банирај баба, финале лш има вечер, треба да дерам. :smirce:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Офтопик. Една од понесмешните исфорсирани обиди за хумор серија во терк со модерните и актуелни состојби во светот- црнци и гејови. Овој Мајкл Шур од Паркс енд рикриејшн на ова дереџе спаднал, би го оштетил од ќутек.
Двајт требаше да го убие на време у Офис. :D

Нека префрли модераторот Кочо во одредена тема. Во случај да иам поише од 2 лајка и ми биде избришано мислењето ќе ти ебам све Кимо шчуо?

ок нема само не ме банирај баба, финале лш има вечер, треба да дерам. :smirce:
Црнците и гејовите се тука со цел да се исмеваат тие текови во Холивуд и ,,Нетфликс", а не да се промовираат. Пародија на реалната состојба во светот на филмот.

Аир да не видиш. Да има црвени на форумов, цел живот ќе те црвенеев. :cautious:

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.351
Поени од реакции
19.817
Каде бе со онаа постава Тухел, че бидат изметени уште на полувреме,имав надеж за Псж ама со Паредес,Маркињос и Херера ни против ФК Новаци не се игра.
Најлошата средина во ЛШ шо има заиграно во финале

O

ob1

Гостин
Каде бе со онаа постава Тухел, че бидат изметени уште на полувреме,имав надеж за Псж ама со Паредес,Маркињос и Херера ни против ФК Новаци не се игра.
Најлошата средина во ЛШ шо има заиграно во финале
Што ти би сменила?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom