- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.683
- Поени од реакции
- 5.315
Ајде вечер да го видиме моќниот Ливерпул ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Од 26 утакмици 25 победи у ПЛ
, дали они биле до толку прејаки или лигава им е пропо годинава.
Атлетико ми е годинава најлош од кога им почна успонот, а очекував обратно да им биде најдобрата сезона до сега. Највероватно се презаситија со Чоло друго не гледам причина. Сепак очекувам за ЛШ да изиграат три пати помотивирано од било која текма до сега годинава шо ја изиграа.
Пул неверојатна статистика до сега сезонава, пак ќе кажам незнам колку им е мерило газењево, ама класично прегазување у ПЛ и ако е така и у ЛШ, ќе ја напраат досадна оваа година за другите. Искрено имам скепса дека ќе бидат така лудо доминантни и у Европа.
Али ајде да видиме вечер машинеријата на Клоп вс најнезгодниот тим за гостување
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Од 26 утакмици 25 победи у ПЛ
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Атлетико ми е годинава најлош од кога им почна успонот, а очекував обратно да им биде најдобрата сезона до сега. Највероватно се презаситија со Чоло друго не гледам причина. Сепак очекувам за ЛШ да изиграат три пати помотивирано од било која текма до сега годинава шо ја изиграа.
Пул неверојатна статистика до сега сезонава, пак ќе кажам незнам колку им е мерило газењево, ама класично прегазување у ПЛ и ако е така и у ЛШ, ќе ја напраат досадна оваа година за другите. Искрено имам скепса дека ќе бидат така лудо доминантни и у Европа.
Али ајде да видиме вечер машинеријата на Клоп вс најнезгодниот тим за гостување