UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито Ливерпулци. Презалужена титула во извонредна сезона. И мене (веќе сто пати пишав) ми е најмило за братот Клоп. Заедно со Пеп најдобри тренери во моментов.

Покетино инаку се избламира поштено во финалето. Како бе Моура на клупа кога човекот донесе финале? Да не зборам па што Кејн играше 90 минути на стара слава. Очигледно дека не беше подготвен доволно за финале.

Ќе има клубско светско иначе, во Катар наверојатно ќе биде. :)

Ова мора да се изгледа, класика.

Мене стварно ми е нејасно како после дваесет и кусур години живеење во Англија, Венгер вака говори енглески.

Мене стварно ми е нејасно како после дваесет и кусур години живеење во Англија, Венгер вака говори енглески.

Најинтересно е што чоекот е мастер за јазици,мислам дека знае околу 5 или 6 вклучувајќи го и Јапонскиот...се сеќавам кога Арсенал играше во Шпанија или Германија си говореше на локалниот јазик.

Челзи изненадуваат, од дамна не играле вака напаѓачки.

Па игра новиот играч Jorghino hhh
9744de1ad162f9d08625046608a61c32.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Повеќе од година Ливерпул не бил издоминиран како полувремево. Челзи играат добар, брз фудбал со Лампард, одлични за гледање се.

Уште не се фудбалериве спремни за 90 минути на највисоко ниво, клапнаа сите.

Super sudenje nekoj maski sudii bi trebalo da se zamislat.Komotno moze da i dadat sansa da sudi Ls

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Јаки беа Жоржињо и Аспиликета кога и се улетаа у стил знаеш кои сме ние :D засега супер судење, како што видов само за една ситуација побара Стефани консултација, браво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom