UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282
Ќе го ставав гифот од Рики ама ги згрешив заградите па избришав. Ајде,сепак нема потреба од провокации :coffee: Ваљда е Божји знак :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Цела недела славење.
Ливерпул играше во прва, со околу 30% од силите после пеналот. Толку беше доволно за да не им мрднат овие неспособните. Презаслужена титула, ептен ми е мило за Клоп, ама конечно перфектно си изигра затоа што овој тим му го овозможува тоа.

Честитки до фановите. Се гледаме во Истанбул :zloo:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.950
Поени од реакции
18.062
Најнапред да честитам на сите фанови на Ливерпул за освоената титула, (честитам само на клубови кои чесно ја освојуваат, а не како на клошарите од кои изгубија на сред Белград итд.). За финалето ке почнам од пеналот, да не ги спомнувам гомната на чело на уефа, рак да ги фати сите до еден, прво викаат правилата ке важат од новата сезона 2019/2020, за да тоа правило почне да важи на самото финале. На Данијел Ливи да му го ебам целиот женски дел од фамилијата, ако на Поч не му доведе засилувања, уште повеќе ако Крис замине во Реал. И за крај ке искористам цитат на навивачите на Ливерпул: "Следната година е наша"!!!!!

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.978
Поени од реакции
8.248
Иначе шо се радувате дека режисерите ги кратат кадрите кога некој ќе вртча, 11 од 10 интернет портали веќе објавија и слики и идентитет на чупето, па сега од 200 000 има 2 000 000 фолоувери.

Реално ретко кој само гледа тв сега и нема да дознае кој бил тој што вртчал. Само што нема во моментот да видиш како редарите се борат со нив, но кога сите медиуми пишуваат дека тоа бил најинтересниот момент од целиот натпревар, џабе кратењето од кадар.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
Финалето не го гледав а и читајќи ве тука поарно шо не го гледав :)
Прво честито до навивачите на Ливерпул презаслужено и баш ми е мило за нив, ќе беше премногу и финалето да го изгубеа после ваква добра сезона.
Него за друго дојдов, дали сте нормални шо се напаливте на таа кобилата шо влета в терен, па жена на 70 години нема толку пропаднат задник, немој да ми праќате слики од инста оти и баба ми на инста би изгледала како Бијонс.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
45E320B6-0831-4BB3-A1F3-6B76059A6578.jpeg :ROFLMAO:Титула за организација на ЛШ даваат од УЕФА ??? Дефинитивно го имаме најголемиот трол во фудбалот, нема ден чоекот да не се избрука со некоја изјава:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom