UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ке те игнорирам, кога ке си го деактивираш и вториот профил. Дотогаш, ке си ги сносиш последниците од глупостите што ги тресеш, и ке бидеш форумски шут.

Јас па сериозно ти реплицирам:facepalm:
chanlder 4.gif

Некако многу сигурен, како да играте против Франкфурт. Немој после под сликата наместо Модератор да ти пишува Плачко...

Стелт, тука бро? :cujte::sramezliv:
Ај баниран си бил, батали.

Класа е во прашање моментално меѓу Ливерпул и Баерн.

Нека се паднат градските ривали..и кога ѓаволите ќе јадат епски шамари ќе му се ситиме цел форум ,и ќе му бараме постови кога паѓаа во трансој после победата над ПСЖ :icon_lol:
Дали на повидок ќе чекаме нова Трибијанка бајо мој?

rG0GSKv.png

Фаул врз ленгле сега алооо[DOUBLEPOST=1552512247][/DOUBLEPOST]Кражба чиста

Офсајд и фаул и тоа каков...[DOUBLEPOST=1552512490][/DOUBLEPOST]Ќе ги поминеме гнасиве, но што лога ќе дојде потежок противник и вака ќе не ограбат, гомна.

На кур копилиња судиски, уефа на кур алеееее[DOUBLEPOST=1552513396][/DOUBLEPOST]Пушете мајку ви :pusigo:
Не ти е малце срам вакви постови да пишуваш во натпревар во кој ви е досуден онаков срамен пенал?

Лева појде во Баерн да освои ЛШ. За жал се губи во големите партии.

Не ти е малце срам вакви постови да пишуваш во натпревар во кој ви е досуден онаков срамен пенал?
Пеналот е чист, ти пуштив видео, за тоа одговори, што бегаш од дискусијата.

@ob1 уште мислиш дека ван дајк не е во топ 3 дефендери во светот моментално? Не сум те ваљда смешал со некој друг, со тебе мислам дека го зборевме. И не ми се базира мислењето само од мечов.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Немам видено, ама ако бил неоправдано признат, пофалба за судиите, конечно и против Барса нешто, иако во небитен натпревар.
Стварно мислиш втора утакмица во 1/8 финале со претходно 0:0 е небитен натпревар?

Пеналот е чист, ти пуштив видео, за тоа одговори, што бегаш од дискусијата.
Нема дискусија, реков ако досудиле нешто против Барса, браво за судиите.

А ако она со Суарез што го постирав ти е чист пенал, те молам повлечи се и не пишувај веќе за фудбал.[DOUBLEPOST=1552517189][/DOUBLEPOST]
Стварно мислиш втората утакмица во 1/8 финале со претходно 0:0 е небитен натпревар?
И со 2-0 за Лион да беше, пак ќе тепаше Барса колку што треба. Лион...

Далеку се Баерн од нивото на кое што беа и мислам дека треба полека да се исклучуваат од „големите екипи“ и дел од фаворитите.. Ај што се доста паднати последниве година-две, ама и потезите што ги влечат на клупски план делуваат лошо, почнувајки од изборот на раководство и Ковач како тренер, до трансферите што ги правеа и што се шпекулираат за следна сезона.. Рибери, Робен, Милер се далеку од тоа што некад биле, а Коман и Гнабри се далеку од достигнување на нивото на кое некогаш беа овие, па и транфер-целите, Хадсон-Одои, Лукас Хернандез, Павар.. додај ги Толисо, Горецка, Ренато Санчез.. да не се лажеме, колку и да има потенцијал во дел од овие, не се ова играчи што може да бидат носители на клуб каков што се очекува да биде Баерн

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom