Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ичЈас колку што памтам убеден само за Реал со Ајакс бев,со ПСЖ дали два поста напишав и толку..сепак Јунајтед не се некои клошари па така да ги потценвам

Кога ќе пиши некој дека овие аутсајдерите ќе изненади ме потсеќа на годините кога играа Арсенал-Баерн и кога одредени фанови на Арсенал или хејтери на Баерн ќе напишеа 'Добри овие Арсенал,можат да изненадат сепак не ги потценвајте..Венгер не е шалабајзер'.а тие кутрите се изживуваа врз нив што веројатно тоа ќе биди и со Јунајтед и со сите други аутсајдери
фала богу, затоа и ти велам дека е нормално. Пројдовме против ПСЖ, само не знам како би било поврзано тоа со наше потенцијално отпаѓање во 1/4 финале кога никој од нас не се сили дека освојуваме 100%.Добро разбери го и ти сега, немале некој повод за радост веќе 9 години така да сватливо ми е до некаде тоа што го збори. Секој прав фан на Јунајтед таа вечер нема спиено ко што треба. Тврдам дека 90% ја имаат гледано и репризата истата вечер.Јас ко фан на Јувентус па бев возбуден кога пројде Јунајтед а можам да замислам како ви било вам. Ако немаш емоција не ни треба да пратиш фудбал па и било кој спорт. Сношти последните 3 минути не ги гледав, можеше да ме мавне нешто па да ме има по весници
.