UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Kakov ciat penal be druze, suarez go znazga igracot na Lion a ne obratno..
Суарез само ја искористи несмасноста на играчот на Лион, поголем пенал е ова од вчерашниот за Јуве. Него дај види го голот на Лион и напиши нешто за тоа.

Суарез само ја искористи несмасноста на играчот на Лион, поголем пенал е ова од вчерашниот за Јуве. Него дај види го голот на Лион и напиши нешто за тоа.
:pos: kakva crna nesmasnost be crnec eden... suarez ide so namera da zgazne na nogata na fudbalerot na Lion i pritoa koga go nagaznuva se frla kako mislis so traktor go zgaznale

Нема дискусија, реков ако досудиле нешто против Барса, браво за судиите.

А ако она со Суарез што го постирав ти е чист пенал, те молам повлечи се и не пишувај веќе за фудбал.[DOUBLEPOST=1552517189][/DOUBLEPOST]
И со 2-0 за Лион да беше, пак ќе тепаше Барса колку што треба. Лион...
Така значи, епа браво за судиите да викаш и кога ќе судат нешто на штета на Челзи :)

Он ја искористи несмасноста на играчот на Лион да одглуми:pos:

Ne si valjda ozbilen druze... Suarez go nagazi igracot na Lyon, ova ako e penal togas jas sum Vaska Ilieva.
Inace da, po mene golot na Lyon bese faul vo napad.

Петок е извлекувањето за 1/4 финале. Мислам дека во 11 часот. Ако е некој информиран дали ќе оди на некоја ТВ нека пиши

Arthur Melo
72passes, 71completed (98.8% successful)[DOUBLEPOST=1552519129][/DOUBLEPOST]
Петок е извлекувањето за 1/4 финале. Мислам дека во 11 часот. Ако е некој информиран дали ќе оди на некоја ТВ нека пиши
Како што памтам на Арена 1 има, исто така на Youtube Live, uefa.com Live

Во градинка ни ги исклучија цртаните, па тука малку.

А зошто би навивал за Емполи?

Уствари зошто некој би навивал и за Интер бешмуматер. :toe:
Епа во Прилеп ние сме гледале фудбал од пред Роналдињо.Јбг тоа е.
Овие мариовциве што не разбираат фудбал сите за Реал или Барса се. :D

До каталонците е прашањето:
Од што ве јади повеќе туѓ срам,од пеналот за 1-0 или од овај членов шадоу вокер ?

Аиии немало пенал над Суарез. Денаје воопшто не ни одеше на топка, него директно прави лизгачки старт над Суарез. Ама да, Суарез намерно го згазнал, а овој му подметнува нога под Суарез.
Глуп, непотребен старт. Не знам што мислеше Денаје да направи.

Ама добро у реду е, знаеме дека Сурез е хејтан и мора секој пенал, фаул над него да се гледа со микроскоп.

До каталонците е прашањето:
Од што ве јади повеќе туѓ срам,од пеналот за 1-0 или од овај членов шадоу вокер ?
Прашање до тебе, кај можеше Суарез да згазне освен врз ногата на Денаје? Класично подметната нога, му влезе у движење, шо можеше да направи?

8E940BBD-A7FD-4A1B-AB08-B7287EFF81BB.jpeg

Добро де, 5:1 го тепавте Лион и уште правите муабет за недосудени пенали и прекршоци? :unsure: Да беше некој неизвесен натпревар ќе сФВатев, али синоќа си игравте тренинг против французиве, значи нема потреба од муабети налик теории на заговор, масони и нов светски поредок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom