UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Штета шо не го зедовме Де Лигт досеа после сезонава ќе кошта над 100мил.. 19год напрај пред 2 месеци а веќе капитен на Ајакс и последните утакмици за Холандија да не речам ист импакт ко Ван Дајк има.. Вчера вџеб цел напад на Баерн го кладе

Абе се тоа во ред ама нема член на форумов кој не може да пише таков пост, тоа ми беше муабетот :)

Каков најреален Х, двете екипи треба суспензија да добијат од УЕФА за мизеријата.

Така де, зато пишав дека се можи да се очекува од натпреварот.
Иначе Јунајтед како да беа поконкретни на крајот имаа шанси да победат или така ми се чини, не го гледав детално натпреварот, од она шо го видив ми остави таков впечаток

Sent from my iPhone using Tapatalk

Така де, зато пишав дека се можи да се очекува од натпреварот.
Иначе Јунајтед како да беа поконкретни на крајот имаа шанси да победат или така ми се чини, не го гледав детално натпреварот, од она шо го видив ми остави таков впечаток

Sent from my iPhone using Tapatalk
тоа е точно ама за Ман Утд стандарди сето тоа не е доволно, истото како тебе но парафразирано сакаше да го каже и Че59 ама Донев му го исфабрикува постот :)

Штета шо не го зедовме Де Лигт досеа после сезонава ќе кошта над 100мил.. 19год напрај пред 2 месеци а веќе капитен на Ајакс и последните утакмици за Холандија да не речам ист импакт ко Ван Дајк има.. Вчера вџеб цел напад на Баерн го кладе
Јуве преговараја за него цело лето, 35-40м бараја тогаш.

Абе над 200 мил ќе кошта. Големо чудо ако е капитен на Ајакс, а и Баерн не се ништо посебно.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Каде бе со Нико Ковач, со матузалемиве, па ваков скапан Баерн не бил од времето на Хитцфилд и Магат ко испаѓаа во Куп на Уефа

Гледам уште болиТ 10 парчиња у двомеч. 10:0.
Ако, и Аса Акира уште ви завидува. У најбољи дани не ги примаше толку.

Гледам уште болиТ 10 парчиња у двомеч. 10:0.
Ако, и Аса Акира уште ви завидува. У најбољи дани не ги примаше толку.
:pos:
Каква конструктивна забелешка
Оди ебни нешто

Да беше било кој може ќе беше чудно ама Валенсија појма нема англиски, само thank you знае да каже. Затоа и негодувавме во фан клуб кога го поставија капитен. Сигурно мислел дека е слика за позадина на мобилен.

Сакав кај вас у тема да пишам, па го преместив мислењето, да не те збуни :D
Иначе, се слагам, колку и да не се согласува, класа е Валенсија со однесувањето, го докажал тоа многу пати на терен и колку и да би бил против Мурињо, не би го направил ова, да би знаел што пишува.

Да беше било кој може ќе беше чудно ама Валенсија појма нема англиски, само thank you знае да каже. Затоа и негодувавме во фан клуб кога го поставија капитен. Сигурно мислел дека е слика за позадина на мобилен.

Сакав кај вас у тема да пишам, па го преместив мислењето, да не те збуни :D
Иначе, се слагам, колку и да не се согласува, класа е Валенсија со однесувањето, го докажал тоа многу пати на терен и колку и да би бил против Мурињо, не би го направил ова, да би знаел што пишува.
Да, да, само тоа што одбива да научи англиски низ годините му е голем минус, инаку страшен професионалец е, и да не се слага не би направил такво нешто.

Како може бе 10 години во Англија и да незнае да гукне на англиски, а не е само тој еден куп ги има. Да сум ФА би вовел задолжителен курс по англиски во секој клуб, сите тренинзи, настави и шо и да прават да бидат само на англиски да се водат.
Основна култура е бе што викаше Раул во Вардар, не го почитуваш тој каде што си појден ако не му го знаеш јазикот (океј, јер за србиве не важит ова)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom