UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
и сега кој ќе победи на натпреварот, постов твој три пати ме збуни, сите бази ги опфати :)

Намерно така :)
Не навистина ништо немаше да ме чуди од исходот на натпреварот, Валенсија се мизерни ама пак имаат 0 бодови во групата и очекувано беше да се борат па макар и нерешено да извадат, од друга страна пак Јунајтед се во хаос со Мурињо ама сепак ЛШ е ова и на Олд Трафорд не е лесно да се земат бодови, на крај испадна нерешениот резултат најреален :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас сеуште се чудам како Варан од Реал е меѓу најдобрите 11 у тимот на година. Типот од Цска едноставно ништо не направи а го прееба на Варан за голот. Вакви дефанзици ми се сере, не смее така да го допушти до голот знајки дека е сам.

Уефа мафија!
.!.

Мурињо како тренер на Челзи помалку го ебеше Јунајтед од сега....

На почетоков многу од гигантите играат лошо, дури и прелошо за нивни стандарди. Реал е лош, Манчестер е очајно мизерен, Баерн е лош, Барса такоџе лоша, Сити се океј ама неубедливи сега за сега, ПСЖ исто климав, едино Ливерпул сега за сега делува стабилно. Не зборувам само за ЛШ него општо.

Иначе би било добро утре Барса да тепа во Лондон а Интер во Холандија, мислам дека голем дел од работата би била завршена за двете екипи. Мада лично не верувам Интер со цел плен да си дојде од Ајндховен, незгодна екипа се ПСВ.
Јуве? :)

По тебе, Арсенал, гигант ли е, или не?
Не постојат гиганти веќе, на прсти се бројат.
Баерн,Барса, Реал и тоа Реал чисто заради доминацијата последниве сезони, оваа година не игра како гигант.
И Јуве тука би го стаил на листава.
ПСЖ и Сити се тука од позадина.

Остало се се екипи од сенка што се надеваат ќе им тргне.

Ако Јунајтед е реперот, да [emoji3]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Јунајтед и од лига да испадне,ќе биде институција за Арсенал.
Престани да тресеш зелени,не си дете.

Јунајтед и од лига да испадне,ќе биде институција за Арсенал.
Престани да тресеш зелени,не си дете.
Напиј се шеќер и вода, смири се и научи да примаш шала...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Битно првата рунда да се помине нема врска како па реално турнирот после тоа почнува вистински. Се изненадив само од Ајакс доста солиден настап дури и среќа за Баерн што не изгуби. И Хофенхајм солиден али на крај искуството фали против Сити.

Јуве не е голем тим.

Да бе и нив ги забораив, и они се топ, односно они се најдобри и најубедливи со 100% скор во сите натпреварувања.
Ne e iskoristen potencijalot na igracite seuste, a deluva Juve prejako...[DOUBLEPOST=1538520774][/DOUBLEPOST]
УЕФА може да размисли уште годинава да воведе ВАР, каков пенал врз Дибала не свирнаа...
gledam pregledov na site utakmici i ocajno fali VAR...Nedosuden penal vrz Dybala, penal cist za Man Siti, penal za AEK, vtoriot gol na AEK od ofsajd...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom