UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
стварно си толку глуп?:facepalm:

2017 е постирана сликата

Прегледај го приврзокот 197054

и друго тој пост од инстаграм не постои...
Да, и оваа коса што ја има човеков (т.е. она што е останато од истата) не може да се кубе. Што ќе фатиш кај неа, па да искубеш? Единствениот начин да ја зачува е со помош на картонска кутија.
Сликата е смешна, нема што, само не знам кој е сериозен од нив, а кој не.

Да, и оваа коса што ја има човеков (т.е. она што е останато од истата) не може да се кубе. Што ќе фатиш кај неа, па да искубеш? Единствениот начин да ја зачува е со помош на картонска кутија.
Сликата е смешна, нема што, само не знам кој е сериозен од нив, а кој не.
:vozbud: vie dali ste seriozni, sto seriozno sfativte, toa e glavniot problem, pocnuvajki od onoj glupion stek sto sreka izbrisal post. Da bese temava test za iq, fijasko se dozivea. Aj ovoj viksa ok, ne e prv pat, ama drugive be. Da pocneme od samata slika i sporedba od kilimot na glava zalizan na muriljo do sve so ovaa tuka, do onaa sto ja staiv od insta, so slika od tviter na muriljo za profilna ( bez crven krug okolu nea ko sto e na insta ) i bez nieden hashtag izbrisan na paint so cut na bela povrsina. Da ne navlagam u muabetot za chrome i moznosta lesno da najdes poteklo na sliki sto ja ima.
Uredue, ron trola, par dusi se nadovrzavme so forsot, e sea muabetot e, dali ste seriozni deka seriozno sfatifte, i toa e sea diskutabilno.
dalisteseriozniception

:vozbud: vie dali ste seriozni, sto seriozno sfativte, toa e glavniot problem, pocnuvajki od onoj glupion stek sto sreka izbrisal post. Da bese temava test za iq, fijasko se dozivea. Aj ovoj viksa ok, ne e prv pat, ama drugive be. Da pocneme od samata slika i sporedba od kilimot na glava zalizan na muriljo do sve so ovaa tuka, do onaa sto ja staiv od insta, so slika od tviter na muriljo za profilna ( bez crven krug okolu nea ko sto e na insta ) i bez nieden hashtag izbrisan na paint so cut na bela povrsina. Da ne navlagam u muabetot za chrome i moznosta lesno da najdes poteklo na sliki sto ja ima.
Uredue, ron trola, par dusi se nadovrzavme so forsot, e sea muabetot e, dali ste seriozni deka seriozno sfatifte, i toa e sea diskutabilno.
dalisteseriozniception

sea ti tekna deka e fejk slikata da imase malce poise iq od dolzinata na vrkata na patikite izrazena vo cm ke svatese porano ,

dalisteseriozniception
Па пишав дека сликата е смешна.
Уште посмешно е што некој поверува.

Според позицијата на прстите и дланката/шепата, мислам дека сликата е веродостојна.

Лесно ви е вас си го ладите
Замислете на Муриљо како му е...Цела екипа излезени а тој во хотел ццц

My паднала косата по мечот :pos:, одложена реакција на влечењето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom