UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
ааааааиииии види ги гревчиња :pos:

http://www.elmundo.com/noticia/Capi...dad-enganosa-en-producto-para-alopecia/351953

од 2017 е сликата бе :tapp::tapp::tapp:
sekoj moze da otvori portal denes i da pusti vakva statija, ipak pozadi ronaldo ima strasen PR tim, ne se prai naudren milioni gi plakja, smesta fake news statii pravat za da go ocrnat muriljo, a ronaldo da bide osteteniot tuka, i zrtvata. U pravo bese sestra mu, ke platat za solzite, ja mislev se zaebava.

Ostanalo neso vo Murilo od inter, ona ciganskoto lazlivo i inferiorno ponasanje, zatoa uste 7 godini ke gledate kako juve vi osvojuva posrana titula.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

sekoj moze da otvori portal denes i da pusti vakva statija, ipak pozadi ronaldo ima strasen PR tim, ne se prai naudren milioni gi plakja, smesta fake news statii pravat za da go ocrnat muriljo, a ronaldo da bide osteteniot tuka, i zrtvata. U pravo bese sestra mu, ke platat za solzite, ja mislev se zaebava.

стварно си толку глуп?:facepalm:

2017 е постирана сликата

Capture.PNG

и друго тој пост од инстаграм не постои...

стварно си толку глуп?:facepalm:

2017 е постирана сликата

Прегледај го приврзокот 197054

и друго тој пост од инстаграм не постои...
ti si glup, u era na fake news i toa mrsuljavi deca od veles sto gi forsiraa i stignaa do cnn, gazdata na fejsbuk i par komicari poznati, ti veruvas deka datata ne moze da se menuva na statii za da nekoj tup ko tebe padne na istite. Prv crven e ova za ronaldo ako ne se lazam vo LS, abe na tolku osvoeni tituli placese lipase, sestra mu se zakanuvase direktno deka ke platat za solzite, i eve ja PR masinerijata pocna da raboti turbo.

Ne bidi tolku naiven.

ti si glup, u era na fake news i toa mrsuljavi deca od veles sto gi forsiraa i stignaa do cnn, gazdata na fejsbuk i par komicari poznati, ti veruvas deka datata ne moze da se menuva na statii za da nekoj tup ko tebe padne na istite. Prv crven e ova za ronaldo ako ne se lazam vo LS, abe na tolku osvoeni tituli placese lipase, sestra mu se zakanuvase direktno deka ke platat za solzite, i eve ja PR masinerijata pocna da raboti turbo.

Ne bidi tolku naiven.

провери, ама со тој мозок тешко да се снајдеш....

2.PNG

го допреа дното за годинава овие што поверуваа у мемето :pos::pos:

Луд јебе збуњеног е работава

tenor.gif

провери, ама со тој мозок тешко да се снајдеш....

Прегледај го приврзокот 197055

го допреа дното за годинава овие што поверуваа у мемето :pos::pos:
lesno mozat da se haknat ovie raboti, neznam zasto si se macel da guglas da baras sto kako e editirano, so tie miljardi na smetka od zatajuvanje danok mislis nema nekoe hakerce u PR tim sminkerot ...
naiven si sto veruvas deka ne se sreduvaat ovie raboti vaka, kakva koincidencija odma pocnaa so muabetov posle zakanite na sestra mu, golem kur iskubal igrac mu otkornal kosa, luge krsat noze i slicno, fudbal e, ovoj ne mora da se pritresue do tolku i da forsiraat fake news niz cel internet.

lesno mozat da se haknat ovie raboti, neznam zasto si se macel da guglas da baras sto kako e editirano, so tie miljardi na smetka od zatajuvanje danok mislis nema nekoe hakerce u PR tim sminkerot ...
naiven si sto veruvas deka ne se sreduvaat ovie raboti vaka, kakva koincidencija odma pocnaa so muabetov posle zakanite na sestra mu, golem kur iskubal igrac mu otkornal kosa, luge krsat noze i slicno, fudbal e, ovoj ne mora da se pritresue do tolku i da forsiraat fake news niz cel internet.
:pos: Ова у пост на годината треба да иде.

Posle chudete se kako Grujo ostana na vlast 10 godini, so vakvi paceri shto veruvaat na se i seshto.. izvibete za oftopik, samo sakav da ja dolovam slikata za Makedonskiot narod

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom