UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
им се погоди генерацијата на Ајакс
против Јунајтед во финалето ЛЕ играле скоро со истата постава од вечерва
Тадич, Блинд и уште еден мислам само се плус од тој состав
богами добро го намачија Јунајтед тогаш и еве сеа посозреани си газат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тотенхем се распад по поразот од 4-3 со Сити. Но тоа е цената на Премиер Лига, борбата со 6 прејаки екипи, заморот и повредите. Секоја година е истата прикаска и секогаш на крај му се случува истиот бродолом. Без Сон, Кејн па и повредата на Вертонген, се доста просечни.

Не знам зошто но и покрај овај успех на Ајакс мислам дека во финалето ќе му се задеси Јунајтед од ЛЕ и нема да постојат на терен...

Не знам зошто но и покрај овај успех на Ајакс мислам дека во финалето ќе му се задеси Јунајтед од ЛЕ и нема да постојат на терен...
Тогаш пред натпреварот памтам многу им збореше устата на одредени фудбалери само не памтам кои беа, веројатно ако поминат сега во ново финале ќе бидат тивки.

Не верувам дека Ајакс ќе ја пропуштат оваа шанса за финале кога веќе имаат предност во гости. И повеќе заслужуваат финале од Тотенхем ради играта во ЛШ цела сезона. Ама како што се издешаваа луди пресврти ништо не е сигурно... Инаку да, и јас мислам дека Сити - Ајакс ќе беше милион пати поинтересен дуел.

После мечот со Барса, пијани фанови на Јунајтед стоеа пред една од најфрекфрентните раскрсници пред стадионот со патлакот надвор, место каде што барем 1/5 од навивачите ке поминат, и правеа вентилатори а ла Драги Шпага. Ружна слика, срамота. Жени, деца поминуваат тука.

Ова беше околу 2 попладне, мртви пијани на сите страни на Ла Рамбла. Може само да замислам уште колку пијани имало до вечерта.

GYhbcSR.jpg

Не бе само балканци се нецивилизирани, гледам енглезите се на едно меѓугалактичко цивилизациско ниво... кога ке ги видам вака па ми е премило што го добија секој ќотек од Русите на ЕП, аи од нас балканците се плашат како ѓаволи и темјан

Utre kolku ke place od 1 do 10 Boris Paunoski na antena 5, a i sigurno nema da propusti da kaze deka bil na noviot stadion :D sekoja utakmica na kokoskive mi gi prae citroni sabajlwcki

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Заради пискавоно гласче не слушам Антена

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Па ај ако не да се преигра утакмицава само со Сити како замена оти ќе биде поинтересна. Ако гледаме така дај и ПСЖ-Манчестер да не важи оти Барса-ПСЖ ќе беше подобра утакмица во четвртфинале.

Многу ќе беше интересна Барселона - ПСЖ

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Многу ќе беше интересна Барселона - ПСЖ

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Па сигурно ќе играа два тима, вака си одржа Барса лесен тренинг.
Поентата ми е дека сите екипи се тука дека заслужиле.

Па сигурно ќе играа два тима, вака си одржа Барса лесен тренинг.
Поентата ми е дека сите екипи се тука дека заслужиле.
Добра поента,Манчестер заслужи да игра четфртфинале или не?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom