UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Е ѓубре бе 3+ ме бутна ти ебам циганот смрден :гомце:

И оној Корне ги откорна денес, ораше по десната страна. Сити пак ранлив со екипа што има добри контри, лани Ливерпул здравјето им го одзема во двомечот, ако планира Пеп исти курац да игра и годинава ондак...

При жалба да, ако смета дека е престрог, неправеден бла бла бла.
Сама од себе, не ми се веруе.

Го лапна денес несудениот менаџер на Арсенал.

Ндомбеле изигра одлична партија, сечеше топки, делеше пасови, уште лани читав дека бил еден од најталентираните играчи на Лион.

Може уште поубедливо да изгубат Сити ако влезе една статива на Лион од почетокот на второ

Леле Парехо пијаницо една, заборај пенали да шутира, како ги пуцаше на времето, сега се почесто вакви удари вади.
Валенсија гној екипа, само вртеа околу гол а овие од Јуве како герили назад сите, абе дупка не можеа да им најдат за да шутнат на гол и форсираа шутеви од далечина на крај кои сите завршија в публика наравно. Срам ме фаќа шо мислев пред натпреварот дека ќе извадат позитивен резултат
bad boy what
93f98138c79c7ade29309279cca74eb6.png

Шо е најтрагично ликот е фан на Валенсија и сериозен е со споредбите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Едни па преѓе ко се фатија ќе
се отепаа в кафич, едниот вика ЧИСТ пенал, ( за ситуацијата со Роналдо) другар му го убедва му вика ова ако е пенал јас ја, и така 15 мин се расправаа пенал е не е пенал. [emoji38]
А вие пола форум ми се фативте тука не било за жени фудбалот [emoji3] аххх беее

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prva rabota, nemase osnov za crven na Kiki, posle toa vtora rabota- me fati sram sto placese, daj ti s emolam.. stvarno e ligle... treta rabota, Juve i bez nego i bez dybala igraat prejako, jas mislam redno e da zemat titula, samo gospod (Messi) moze da gi zapre..

Црвениот е за неспортско однесување, али сепак мислам престрого беше.

Иначе Рома претерано лоши, многу лошо ја почнаа оваа сезона и во Италија ево и во ЛШ.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Стварно на прва беше срамно плачењето, ама вака отпосле е показател колкава легенда е педерот. Човекот кој има 5 ЛШ и најмногу голови во натпреварувањето плаче како мало дете за исклучување во прво коло. Жива легенда е, модел за следење не само за млади спортисти, туку и за во било која друга професија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom