UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу сакам Дортмунд да се падне на Рома, пошо не се сеќавам да играле во блиска иднина, дури ни пријателска :)
Извини вака, што си по националност?
Вакво мешање на времиња и бучкуриш од реченица одамна не сум сретнал:pos:
Ај да беше од Кавказ, они родови немаат ама времиња кобајаги имаат :confused:

Како мислиш дали сум сигурен? Па нормално дека сакам Дортмунд во конкуренција со Барса, ПСЖ, Сити и Баерн, највеќе го сакам Дортмунд, тука е и Порто како 'најслаб' противник, а може и тие да се паднат да и се одмаздиме за испаѓањето во 4то коло во квалификациите пред некоја година кога Вермален не осакати:D

И во никој случај не сакам Барса да се паднат, ако ние сме наапани за Порто од пред некоја година, незнам во Барса како размислуваат и колку посакуваат дуел со Рома и одмазда:D
Абе не ти реплицира за тоа :pos:
Блиска иднина си пишал :D

Извини вака, што си по националност?
Вакво мешање на времиња и бучкуриш од реченица одамна не сум сретнал:pos:
Ај да беше од Кавказ, они родови немаат ама времиња кобајаги имаат :confused:
Немам смешано времиња, ниту реченицата ми е бучкуруш, само немам појма како ми излетало тоа 'блиска иднина' кога сакав да пишам 'блиско минато', што е нормално и што другите го сватиле, па никој освен ти, не обрна внимание на тоа.[DOUBLEPOST=1544721920][/DOUBLEPOST]
Абе не ти реплицира за тоа :pos:
Блиска иднина си пишал :D
Еве сега се објаснувам со претходниот член и неможам да си сватам како сум го пишал тоа 'блиска иднина' кога нормално мислев на 'блиско минато':toe: .. :D

Катастрофа .. Наставникот твој на апарати ..

у реду е не се возбудувај сум пишувал од Телефон у вц , голема работа ако сум стаил по греш долар место посто едно до дртуго се

Ushte pojako e shto si gi smislil dvojkite samo za da napishe procenti za koj ke ide dalje :D

Јаките Островски судии (освен Мајкл Оливер hueeuehhh). Со оглед на тоа дека на чело со Филе Днопки потпишувавте петиции да му се забрани фудбал на Рамос, малку е смешно стартов да го рачунаш за unlucky, а у споредба за тој старт од финалето ова е обид за убиство.

Тоа е тоа, мојот шинтераш чекич :cool:

А најјако е што секогаш има по еден ваков што ќе ги промаши процентите и 110 ќе му дојдат :pos:[DOUBLEPOST=1544769515][/DOUBLEPOST]Мислев казио напишал јако, LOOd уште појако за јас да напишам најјако ама курац бајо мој :mad:
Е па пренајјако тогаш

Не постои поголемо говно од судија. Нека каже зошто оваа година судеше само ДВА (со бројка 2) натпревари во српската суперлига и зошто како курва бегаше по АРабија да суди натпревари од тамошно првенство :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom