- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Сигурен си ?Многу сакам Дортмунд да се падне на Рома, пошо не се сеќавам да играле во блиска иднина, дури ни пријателска![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си ?Многу сакам Дортмунд да се падне на Рома, пошо не се сеќавам да играле во блиска иднина, дури ни пријателска![]()
Лани овој дуел го посакав, се надевам дека годинава ќе се исполниЈуве - Ливерпул
![]()
Лани овој дуел го посакав, се надевам дека годинава ќе се исполни![]()
ko za belja ke ni se padnat kokoskite, i ke ne eliminiraat so bleskavi 5 minuti vo site 180 minuti.. ke ni se desi karma..Лани овој дуел го посакав, се надевам дека годинава ќе се исполни![]()
Сигурен си ?![]()
Неа може Јунајтед со Јуве да се падне иако беа у иста група?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Вака проба да ја удри зашто многу бил среќен кога другите давале голови во Јувентус.
Кој и да ни се падне, ќе биде борба пошто првата утакмица нема да ја игра ВВД а без него, не сакам ни да замислам како ќе ни изгледа одбраната.
Да му даам ќебе, нема да може сам да се покрие, бемућер.Немате гајле, Ловрен ќе покрие... : )
Да му даам ќебе, нема да може сам да се покрие, бемућер.
Јаките Островски судии (освен Мајкл Оливер hueeuehhh). Со оглед на тоа дека на чело со Филе Днопки потпишувавте петиции да му се забрани фудбал на Рамос, малку е смешно стартов да го рачунаш за unlucky, а у споредба за тој старт од финалето ова е обид за убиство.Зошто мислите дека "се перам"? Јас уште стојам на ставот дека стартот од ВВД беше заслужен жолт (со мене се согласуваат и неколку Островски судии, кои стартот на Ван Дајк го окарактеризираа како "unlucky" и дека не бил за црвен). Само ви кажувам старт кој е по дефиниција старт за црвен (нема врска дека беше над Гомез, можеше да биде и над играч на Плзен, истиот ќе го постирав).[DOUBLEPOST=1544645744][/DOUBLEPOST]
Со таа разлика шо стартот на ВВД беше за жолт.