UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Лани овој дуел го посакав, се надевам дека годинава ќе се исполни :D

И јас сакам да се исполни и Ливерпул со два ипол играчи да тепа и Роналдо плачејќи да отиде дома.

Јас како и лани и кога било претходно не сакам Атлетико да ни падне, кој било друг може, само тие не.

Сигурен си ? :icon_lol:

Како мислиш дали сум сигурен? Па нормално дека сакам Дортмунд во конкуренција со Барса, ПСЖ, Сити и Баерн, највеќе го сакам Дортмунд, тука е и Порто како 'најслаб' противник, а може и тие да се паднат да и се одмаздиме за испаѓањето во 4то коло во квалификациите пред некоја година кога Вермален не осакати:D

И во никој случај не сакам Барса да се паднат, ако ние сме наапани за Порто од пред некоја година, незнам во Барса како размислуваат и колку посакуваат дуел со Рома и одмазда:D

а може Јунајтед со Јуве да се падне иако беа у иста група?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кој и да ни се падне, ќе биде борба пошто првата утакмица нема да ја игра ВВД а без него, не сакам ни да замислам како ќе ни изгледа одбраната.

Кој и да ни се падне, ќе биде борба пошто првата утакмица нема да ја игра ВВД а без него, не сакам ни да замислам како ќе ни изгледа одбраната.

Немате гајле, Ловрен ќе покрие... : )

Зошто мислите дека "се перам"? Јас уште стојам на ставот дека стартот од ВВД беше заслужен жолт (со мене се согласуваат и неколку Островски судии, кои стартот на Ван Дајк го окарактеризираа како "unlucky" и дека не бил за црвен). Само ви кажувам старт кој е по дефиниција старт за црвен (нема врска дека беше над Гомез, можеше да биде и над играч на Плзен, истиот ќе го постирав).[DOUBLEPOST=1544645744][/DOUBLEPOST]

Со таа разлика шо стартот на ВВД беше за жолт.
Јаките Островски судии (освен Мајкл Оливер hueeuehhh). Со оглед на тоа дека на чело со Филе Днопки потпишувавте петиции да му се забрани фудбал на Рамос, малку е смешно стартов да го рачунаш за unlucky, а у споредба за тој старт од финалето ова е обид за убиство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom