hehTakticki bile spremni heh
Oдлична зрелост покажуваат мора се признае.Одлично за Јуве ако играат вака во Торино.Тотенхем имаат примено 14 гола во последни 15 утакмици.
Вака играше Јуве против Барса во Торино кога ги доби 3-0 и ништо вака да играат против Тотенхем ,како што читам дефанзивата им е најслабо оружје.
Јуве е тактичка најзрела екипа во европа и може да се прилагоди на секој противник што значи дека знаат да играат офанзивно кога треба и знаат да се бранат кога треба.Муабетите дека Јуве игра дефанзивно ги слушам со години и секад Јуве кога игра во нокаут фаза се избацуваат епл и ла лига фанови како играле дефанзивно ама статистиките покажуваат дека не само што Јуве има примено еден гол во 15 утакмици ама имаат дадено 61 гол во 24 утакмици,само Сити и ПСж имаат повеќе голови дадено.
14 примени гола од 15 утакмици.
Мене лично ми се свиѓаат многу како играат,физички и технички спремни се ама ок е не ги правете Сити а Јуве ко да се Милан или Интер.
Ако не победи Јувентус на толку лајна шо изедов заслужив ремет за сите пари и гол да шетам бонус.. Гром да ме отепаЏони на апарати.
ali asistencija denes, i faulot po koj padna golot, napraven vrz nego.Ти бе гледаш шо играше Али??..милион топки згреши,не знам колку му подаде внозе на Јувентус,тотално безопасен и неможи ништо да напрај..обичен role-player на теренот колку да има играч..Сон за него е господ моментално и Тотенхем ќе бидат многу поопасни доколку Покетино го извади сега на полувреме.
Движењето на коефициентите е многу важен податок кој никако не смее да се запостави кога се кладиш. Не велам дека резултатите секогаш одат со коефициентите, но и контра кладење ич не е паметно.Ако не победи Јувентус на толку лајна шо изедов заслужив ремет за сите пари и гол да шетам бонус.. Гром да ме отепа