- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Брееееј жабарска работа, се пикнаа в бункер. Ако си продолжат вака, ни менталитет ни филозофија ништо не ги спасува.
Ме заебаваш, Дембеле и Ламела највеќе влечеа игра. Сон во никој случај не пасира против бункер игра.Ете колку е подобар, не се виде. Две години фудбал не играл и одма против Јуве го става, огромна грешка на Покетино.
kako toa nevidliv bil, a Asistiral ...Во право си,само треба да имаш во предвид дека Јувентус веќе заводи 2-0 многу рано и неможи поинаку да го игра остатокот од полувремето освен резервирано,самата психологија налага така откако ќе заводиш малце да се повлечиш бидејќи не се сите екипи ненормални како Дортмунд и Ливерпул па да одат до крај додека не му стегнат 8 гола на противникот..Јувентус е сепак тактички искусна екипа и знае како да игра..кај Тотенхем Дембеле и Ериксен очекувано најдобри ,а Али е исто како со играч помалку..треба да го стави малце Сон и да ги размрда
Форсирав намерно за Дејвис бидејќи Стефан го фалеше а двата гола од него ги примија и плус неколку прекрасни центаршутеви во 5ти ред на трибината ...Роуз за него е МарселоЕј мајката, 45 мин а 2-1 се. Олади малце, има време до пување
Требаше плус еден пенал да се свири за Спарси, иначе Јувентус среќа што не игра против гигант, сите на линија ќе застанеа.
Нема да те убедвам,џабе неможиме да се разбериме и то е тоkako toa nevidliv bil, a Asistiral ...
ova nikako nema da mozam da go sfatam, kolku i da se trudis da mi go objasnis, osven ako smetas deka asistencija za gol nisto ne znaci u ovoj sport ... sto sekako e isto, glupost klasicna.![]()
Jas ocekuvav vakva igra na juve i bas naprotiv gi opravduvam..jer na kraj rezultatot se glea a ne igrata..pobitno mi e juve da projde so losa igra otkolky ubavi partii za oko da pokaze a da ne projdeВоди ради глупиот старт на Тотхам.Јас да сум фан на Јуве сигурно нема да ги правдам како вие што ги правдате вашите за првото пол.0 игра
Toчно не велам не, сепак имајте во обзир ни фалат Матуиди, Дибала и Куадрадо. Јуве е друг тим со овие каде кде пофлексибилен и поопасен пособено со Матуиди кој не запира со трчање.Ова не е оставање посед, ова е тотална доминација од Тотенхем затоа што шанса прават на секои 5 минути. Мизерна одбрана на Јуве. Една контра имаа цело полувреме, едвај 4 пати центар поминаа.
Ја искрено не го приметив. Ериксен и Дембеле се тие што играат мајтап со средината на Јуве.Ме заебаваш, Дембеле и Ламела највеќе влечеа игра. Сон во никој случај не пасира против бункер игра.
Пак тој како со играч помалку .. Ако не гледаше имаше асистенција дечково за голот на кејн и уште една шанса за гол .. незнам што очекуваш да ги предрибла сите и на крај гол да даде ама рабона ..Во право си,само треба да имаш во предвид дека Јувентус веќе заводи 2-0 многу рано и неможи поинаку да го игра остатокот од полувремето освен резервирано,самата психологија налага така откако ќе заводиш малце да се повлечиш бидејќи не се сите екипи ненормални како Дортмунд и Ливерпул па да одат до крај додека не му стегнат 8 гола на противникот..Јувентус е сепак тактички искусна екипа и знае како да игра..кај Тотенхем Дембеле и Ериксен очекувано најдобри ,а Али е исто како со играч помалку..треба да го стави малце Сон и да ги размрда
Очекуваш да остане истиот резултат ако продолжат со иста игра?Jas ocekuvav vakva igra na juve i bas naprotiv gi opravduvam..jer na kraj rezultatot se glea a ne igrata..pobitno mi e juve da projde so losa igra otkolky ubavi partii za oko da pokaze a da ne projde
Асистираше за гол по претходен фаул над Киелини.Пак тој како со играч помалку .. Ако не гледаше имаше асистенција дечково за голот на кејн и уште една шанса за гол .. незнам што очекуваш да ги предрибла сите и на крај гол да даде ама рабона ..