A
Не, чистиот гол на КедираКое играњето со рака од Киелини ?
Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.Чист беше голот ама тое![]()
Dovolno e 3:0.Aбе тешко беше за проценка ама што не процени обратно?![]()
Не би рекол дека е школски пример, прво у груди му удри на Киелини па у рука. Некој го суди тоа некој не. Не беше ситуација во која директно во рака ќе му удри, тоа никој не спори дека е чист пенал.Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.
Па добро де јас само кажав дека беше чист немаше офсајд во таа ситуација...иначе си во правоАј сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.
Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфиналеDovolno e 3:0.
Alex Sandro masina igrac,trca kako konj.
Higuain> Robben vo sebicenje.
Uste se cudam kako Suarez ne padna za da iznudi penal,tuku izdrza i sutna..Ova e nesto kako Haleevata kometa.
I mora da se napomene deka pak i ovaa godina se mesti El Classico vo LS.![]()
Пак ремунтада ќе прават Барса ?Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале![]()
Може ако играат повторно со ПСЖПак ремунтада ќе прават Барса ?
Ништо чудно првпат после долго време Шпанија да нема претставник во полуфинале...Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале![]()