A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, чистиот гол на КедираКое играњето со рака од Киелини ?
Чист беше голот ама тое![]()
Dovolno e 3:0.Aбе тешко беше за проценка ама што не процени обратно?![]()

Не би рекол дека е школски пример, прво у груди му удри на Киелини па у рука. Некој го суди тоа некој не. Не беше ситуација во која директно во рака ќе му удри, тоа никој не спори дека е чист пенал.Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.
Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.
и да за Јуве сум 
Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфиналеDovolno e 3:0.
Alex Sandro masina igrac,trca kako konj.
Higuain> Robben vo sebicenje.
Uste se cudam kako Suarez ne padna za da iznudi penal,tuku izdrza i sutna..Ova e nesto kako Haleevata kometa.
I mora da se napomene deka pak i ovaa godina se mesti El Classico vo LS.![]()

Пак ремунтада ќе прават Барса ?Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале![]()
Може ако играат повторно со ПСЖПак ремунтада ќе прават Барса ?

Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале![]()