UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ми зеде тој гол 850 денари :D Ја пуштив на 1-0 уште 3 гола јуве да даде :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Чист беше голот ама тое :)
Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Aбе тешко беше за проценка ама што не процени обратно?:D
Dovolno e 3:0.:icon_mrgr:

Alex Sandro masina igrac,trca kako konj.(y)

Higuain> Robben vo sebicenje.:ROFLMAO:

Uste se cudam kako Suarez ne padna za da iznudi penal,tuku izdrza i sutna..Ova e nesto kako Haleevata kometa.:icon_lol:

I mora da se napomene deka pak i ovaa godina se mesti El Classico vo LS.:icon_lol::pos:

A

apidrone

Гостин
Ај сега и вие...немаше офсајд ама гол бе, 20 секунди пред голот ја сопре играта, застанаа сите. Раката исто беше школски пример за пенал ама и да го дадеше џабе, коњи си се коњи. Не заслужија ни пенал да им дадат. Мислат Јуве и ПСЖ се исто...на времето Барса со нерешен в гости не го помина Јуве во повратната утакмица...кога ќе ја пробијат таа одбрана нека ми се јават.
Не би рекол дека е школски пример, прво у груди му удри на Киелини па у рука. Некој го суди тоа некој не. Не беше ситуација во која директно во рака ќе му удри, тоа никој не спори дека е чист пенал.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.775
Па добро де јас само кажав дека беше чист немаше офсајд во таа ситуација...иначе си во право :) и да за Јуве сум :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Dovolno e 3:0.:icon_mrgr:

Alex Sandro masina igrac,trca kako konj.(y)

Higuain> Robben vo sebicenje.:ROFLMAO:

Uste se cudam kako Suarez ne padna za da iznudi penal,tuku izdrza i sutna..Ova e nesto kako Haleevata kometa.:icon_lol:

I mora da se napomene deka pak i ovaa godina se mesti El Classico vo LS.:icon_lol::pos:
Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Јувентус нема да изгуби во реваншот.
Вечерва победа чиста како солза. Барселона беа очајни. Енрике е најслабиот тренер што водел јака екипа. Поголем абдал немам видено.

A

apidrone

Гостин
За утре Арена на тројка планирале од 18ч снимка Борусија - Монако, така да ваљда на тој канал ќе ја даваат (на сите други имаат нешто друго во живо).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале :D
Ништо чудно првпат после долго време Шпанија да нема претставник во полуфинале...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom