UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За гостинската екипа било каков резултат е премија од двомечов од едноставна причина што не заслужија оваа година да играат 1/4финале. Од друга страна Јуве игра фудбал со глава и од таму и овие 3:0 со вкупно 5 поминувања на противничка половина. Момент на мечот според мене беше одбраната на Буфон кој што во вистински момент ја покажа класата и искуството од 20ина години играње фудбал. Голманиште. :cuc:

Околу ова со Дортмунд, прочитав дека не било бомба туку ептен силна петарда... :facepalm: Ваљда од Дижонска ја набавиле :icon_mrgr:

Јувехехехехе :backa:

Околу ова со Дортмунд, прочитав дека не било бомба туку ептен силна петарда... :facepalm: Ваљда од Дижонска ја набавиле :icon_mrgr:

Јувехехехехе :backa:

3 бомби, Бартра од полесно повреден статусот сега е потешко повреден. Гледам прес во моментов. Уште една бомба пронајдена, 3 експлозии + една бомба што не експлодирала.

Што си се упрпал ти бе ? :icon_mrgr: :D Дај малце повеќе оптимизам.:pipi:

Оптимизам у четвртфиналиве дуели може да имаат само фанови на Јувентус.

Еврокласикото е скроз непредвиливо, може све да се деси, и Реал и Баерн имаат горе-долу слични сезони. Наликува ова на предпрошлиот дуел кога отпаднавме на пенали. Сеа е ко тогаш, а не ко задњиот пат кога се знаеше дека ќе ве скинеме со филозофот коа бевте. :kuracc:

Го заборави Атлетико.:cool:

Не ги заборавив. Влегоа у форма периодов ама сезонава и ним не им е најсајна. Нема да ме чуди да се сопнат и против Лечестер.

после ова шо им се деси денес на играчиве од Борусија, УЕФА за утре им го презакажа натпреварот... па ни 24 саати не се поминати крв им ебам бирократска, истрауматизирани ќе излезат утре на терен дечките... само парите им се во ум на Чеферин и екипата oколу него...

Оптимизам у четвртфиналиве дуели може да имаат само фанови на Јувентус.

Еврокласикото е скроз непредвиливо, може све да се деси, и Реал и Баерн имаат горе-долу слични сезони. Наликува ова на предпрошлиот дуел кога отпаднавме на пенали. Сеа е ко тогаш, а не ко задњиот пат кога се знаеше дека ќе ве скинеме со филозофот коа бевте. :kuracc:

Не ги заборавив. Влегоа у форма периодов ама сезонава и ним не им е најсајна. Нема да ме чуди да се сопнат и против Лечестер.
Па не им е сјајна пошо сите сили ги насочија за ЛШ, а Лестер таму со Шекспири е најмал проблем. Иде Атлети до финале.

3 бомби, Бартра од полесно повреден статусот сега е потешко повреден. Гледам прес во моментов. Уште една бомба пронајдена, 3 експлозии + една бомба што не експлодирала.

Marc Barta, the Dortmund defender, suffered an injury to his hand in the incident and is being treated in hospital.

Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале :D
Не бе, четири одат во полуфинале.

Иначе Ел класико здравје ќе гледате во америките. Ова е последна дестинација за двата тима. :D

Ne sakam da zboram predvreme ama iskreno do sega Baern ima najjak i najdobar sostav od site ekipi.. Juve ima samo jaka prva postava izmenite se ocaj neviden..

Зашо бе, па го имаш Лемина на пример.
Играчиште.

Marc Barta, the Dortmund defender, suffered an injury to his hand in the incident and is being treated in hospital.

Скршеници и стакло в рака, моментално операција. Најдено писмо во близина, не кажуваат ништо за содржината. Планиран напад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom