UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Па Меси у каква форма е влезен, сеа му е приликата ултимативно да се докаже (не зборам дека досеа не се покажал, само да не преувеличуваме :D ) како тоа што е ко мит за него претставено.

А и ако има некој способен да изгуби ваква предност, мислам дека тоа е ПСЖ, сеуште ми се неуверливи сезонава.

Како и да е, да се одигра дека Барса минува даље у кладилница за ситно не е лош обид за ремунтада.
Емери е тоа, ништо чудно да усере работа, а гледам и доста играчи им фалат на ПСЖ, нема да ме чуди и да ги здрват. Мислам, тешко ќе е, претешко, ама на Кампот се е могуче, 100 000 публика, овие у топ форма, два брзи гола може многу да сменат, ќе се погубат ПСЖ у свемир, а знаеме Барса како игра кога ќе тргне машината.
Сигурна победа според мене, 2-0 5-0 точен...
Абе нормални сте?! :pos::pos:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.323
Поени од реакции
3.390
Треба топка да фатат за да имаат 100контри..
Барса ќе им ја скрие топката..
Секој со своите претпоставки и очекувања :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Не сте сериозни за пролаз на Барса така? Има шанси да, ама буквално треба чудо да се случи. Треба да ја видиме најдобрата Барса и најлошиот ПСЖ што сме ги виделе до сега.

L

Löwe

Гостин
Okej gi tepale Gijon i Celta so po 5 gola hehehe, prolaz zicer bajo. PSG za 2 nedeli zaboravile fudbal da igraat hehe

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.727
На ПСЖ му треба само еден гол да даде, и тотално да ја отпише Барселона... Да бидеме реални, ако ова се деси, тешко Барса би дала 6 гола за 90 минути, посебно ако парижаниве излезат повторно мотивирани до даске ко во првиот меч.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
uste ednas stavija....

L

Löwe

Гостин
На ПСЖ му треба само еден гол да даде, и тотално да ја отпише Барселона... Да бидеме реални, ако ова се деси, тешко Барса би дала 6 гола за 90 минути, посебно ако парижаниве излезат повторно мотивирани до даске ко во првиот меч.
Па ќе се деси, Барса ќе тргне безглаво од прва минута да напаѓа, една контра ќе им се задеси и чао.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Не сте сериозни за пролаз на Барса така? Има шанси да, ама буквално треба чудо да се случи. Треба да ја видиме најдобрата Барса и најлошиот ПСЖ што сме ги виделе до сега.
И двете ги имаме видено досега :D. Тешко да али сепак ќе речам - Меси и се е можно. Ако се налути џуџево ако му се игра со она заблето опасно ќе е, плус широк терен ептен ама 4-5 гола е мн :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom