R
red.devil
Гостин
You are worse then Higuain... 

Па Меси у каква форма е влезен, сеа му е приликата ултимативно да се докаже (не зборам дека досеа не се покажал, само да не преувеличуваме) како тоа што е ко мит за него претставено.
А и ако има некој способен да изгуби ваква предност, мислам дека тоа е ПСЖ, сеуште ми се неуверливи сезонава.
Како и да е, да се одигра дека Барса минува даље у кладилница за ситно не е лош обид за ремунтада.
Емери е тоа, ништо чудно да усере работа, а гледам и доста играчи им фалат на ПСЖ, нема да ме чуди и да ги здрват. Мислам, тешко ќе е, претешко, ама на Кампот се е могуче, 100 000 публика, овие у топ форма, два брзи гола може многу да сменат, ќе се погубат ПСЖ у свемир, а знаеме Барса како игра кога ќе тргне машината.
Абе нормални сте?!Сигурна победа според мене, 2-0 5-0 точен...
Абе нека биде 1 солидна 1,5 квота има ... ме заболе за друготоАбе нормални сте?!![]()
Ја би ја пукал прво ГГ.За кец ќе биде,ама за пролаз е немогуче,сто контри ќе има ПСЖ.Абе нека биде 1 солидна 1,5 квота има ... ме заболе за другото![]()
No, you say Forza Napoli and I will show you something
Треба топка да фатат за да имаат 100контри..
Барса ќе им ја скрие топката..
Секој со своите претпоставки и очекувања![]()
Па ќе се деси, Барса ќе тргне безглаво од прва минута да напаѓа, една контра ќе им се задеси и чао.На ПСЖ му треба само еден гол да даде, и тотално да ја отпише Барселона... Да бидеме реални, ако ова се деси, тешко Барса би дала 6 гола за 90 минути, посебно ако парижаниве излезат повторно мотивирани до даске ко во првиот меч.
И двете ги имаме видено досегаНе сте сериозни за пролаз на Барса така? Има шанси да, ама буквално треба чудо да се случи. Треба да ја видиме најдобрата Барса и најлошиот ПСЖ што сме ги виделе до сега.