UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
може да се врати од 4-0 против гранада , против псж ке си го испушам ако се врати

R

red.devil

Гостин
Точно дека Барса има ептен минимални шанси и треба чудо да направи, ама не вели „никаква веројатност“ предвреме. Видовме како завршија некои „експертизи“ - Монако ќе го тепал Сити во гости, Лестер ќе изгубел 5-0.... Ако било која екипа може да се врати после 4-0, тоа е Барселона.
Добро де, нека заврши и мојава како другите, немам против ќе се насмееме. Да ти кажам, за мене 100 коефициент е никаква веројатност, ама баш никаква. Треба некое чудо да е како Грција на ЕП, Лестер во ПЛ и слично.
Едно е да ги реметиш Елче и Леганес а друго е елиминациона фаза во ЛШ. Боже, демек со Динамо Загреб играат па да се размислува за подвиг...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Добро де, нека заврши и мојава како другите, немам против ќе се насмееме. Да ти кажам, за мене 100 коефициент е никаква веројатност, ама баш никаква. Треба некое чудо да е како Грција на ЕП, Лестер во ПЛ и слично.
Едно е да ги реметиш Елче и Леганес а друго е елиминациона фаза во ЛШ. Боже, демек со Динамо Загреб играат па да се размислува за подвиг...
Е што е друго Леганес, 2-1 го тепаа со пенал во 90та минута. :D

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Е така де, чуда се случуваат, тоа и ми беше зборот. Али еве и Арсенал има четири негатива, па не го ни збориме веќе, му туривме пепел... Сепак Барса е единствена што јас не би ја отпишал на 0-4 (и Манчестер од времето на Фергусон :) ).

R

red.devil

Гостин
Е така де, чуда се случуваат, тоа и ми беше зборот. Али еве и Арсенал има четири негатива, па не го ни збориме веќе, му туривме пепел... Сепак Барса е единствена што јас не би ја отпишал на 0-4 (и Манчестер од времето на Фергусон :) ).
Чуда се дешаваат, затоа и ти реков, е сега ако ја тегнеме вошката за јајца, ќе филозофираме цел ден. Најпросто бидејќи го спомна Арсенал. Барса да оди понатаму има помали шанси од Арсенал. Овие барем дадоа гол на гости.

Ни Фергусон во ЛШ нема да можеше да се врати. Имало мал милион примери. Нокаут фаза во ЛШ не е играчка, види историја и ќе видиш дека ниту еден тим не поминал при ваква негатива. Шлаг на тортата е и голот на гости, при евентуален еден примен гол, Барса треба шест да даде - накратко, ако примат гол завршува прикаската и цело филозофирање.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.968
Депортиво -Милан мислам дека беше 4 гола разлика...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.461
Поени од реакции
39.143
Барса има шанси да даде 4 гола , али нема шанси да не прими барем 1. Како фан и јас се надевам на чудо , али шансите се 0.1 %.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.420
Поени од реакции
26.414
Now, however, Oliver Kahn, an ambassador for the company with which Jorres placed the bet, Tipico, has provided a silver lining, offering the gambler an all-expenses paid trip to watch Monaco face Man City in the return leg.

"I heard about your mega Tipico bet," Kahn posted on Facebook. "I have something for you! Tipico and myself want to send you and another person to Monaco. Flight, VIP tickets - all inclusive."

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да сум на местото на Сане ќе го исплатам човеков. Кој кур се 30 илјади евра за него, сигурно заработува над 100 неделно.
Ќе се научат сите така, после @Stefan-kobe ќе бара од ЛеБрон Џејмс да му исплаќа 20 евра на тикети што ќе го бутка за пола поен. :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако било која екипа може да се врати после 4-0, тоа е Барселона.
Ja vidovme Barcelona kako se vrati ednash posle 4-0. So ushte eden poraz od 0-3.
Treba da dadete 4 gola minimum. 5 za prolaz dalje. Treba da ne primite nieden u megjuvreme zashto ako primite kje treba dadete 6. Protiv shampionot na Francija. Koj shto vo prviot mech igraa nenormalno dobro. A PSG 100% kje dade eden gol.

Real Madrid, Bayern i Barcelona da gi iskombinirash i da sostavish tim nema da dade 6 gola, a da ne primi nieden protiv vakov PSG.

Daj ne si fantazirajte.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ovoj kostic ti e seoski dzoni vajsmiler.. sve sto ke kaze ama onaka ubedlivo nekoj tip, treba da se igra kontra...

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Барса на св.Валентајн играше со ПСЖ,погодете кога е реваншот.
Париз град на љубовта? Не би рекол. :pusigo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom