Добро де, нека заврши и мојава како другите, немам против ќе се насмееме. Да ти кажам, за мене 100 коефициент е никаква веројатност, ама баш никаква. Треба некое чудо да е како Грција на ЕП, Лестер во ПЛ и слично.Точно дека Барса има ептен минимални шанси и треба чудо да направи, ама не вели „никаква веројатност“ предвреме. Видовме како завршија некои „експертизи“ - Монако ќе го тепал Сити во гости, Лестер ќе изгубел 5-0.... Ако било која екипа може да се врати после 4-0, тоа е Барселона.
Е што е друго Леганес, 2-1 го тепаа со пенал во 90та минута.Добро де, нека заврши и мојава како другите, немам против ќе се насмееме. Да ти кажам, за мене 100 коефициент е никаква веројатност, ама баш никаква. Треба некое чудо да е како Грција на ЕП, Лестер во ПЛ и слично.
Едно е да ги реметиш Елче и Леганес а друго е елиминациона фаза во ЛШ. Боже, демек со Динамо Загреб играат па да се размислува за подвиг...
Ме растури ти денес по темиве, ај ај...Е што е друго Леганес, 2-1 го тепаа со пенал во 90та минута.![]()
Е така де, чуда се случуваат, тоа и ми беше зборот. Али еве и Арсенал има четири негатива, па не го ни збориме веќе, му туривме пепел... Сепак Барса е единствена што јас не би ја отпишал на 0-4 (и Манчестер од времето на ФергусонДобро де, нека заврши и мојава како другите, немам против ќе се насмееме. Да ти кажам, за мене 100 коефициент е никаква веројатност, ама баш никаква. Треба некое чудо да е како Грција на ЕП, Лестер во ПЛ и слично.
Едно е да ги реметиш Елче и Леганес а друго е елиминациона фаза во ЛШ. Боже, демек со Динамо Загреб играат па да се размислува за подвиг...
Чуда се дешаваат, затоа и ти реков, е сега ако ја тегнеме вошката за јајца, ќе филозофираме цел ден. Најпросто бидејќи го спомна Арсенал. Барса да оди понатаму има помали шанси од Арсенал. Овие барем дадоа гол на гости.Е така де, чуда се случуваат, тоа и ми беше зборот. Али еве и Арсенал има четири негатива, па не го ни збориме веќе, му туривме пепел... Сепак Барса е единствена што јас не би ја отпишал на 0-4 (и Манчестер од времето на Фергусон).
Милан дома 4-1 тепа, а во Ла Коруња го јаде тапано 4-0Депортиво -Милан мислам дека беше 4 гола разлика...
Now, however, Oliver Kahn, an ambassador for the company with which Jorres placed the bet, Tipico, has provided a silver lining, offering the gambler an all-expenses paid trip to watch Monaco face Man City in the return leg.
Ќе се научат сите така, после @Stefan-kobe ќе бара од ЛеБрон Џејмс да му исплаќа 20 евра на тикети што ќе го бутка за пола поен.Да сум на местото на Сане ќе го исплатам човеков. Кој кур се 30 илјади евра за него, сигурно заработува над 100 неделно.
Ja vidovme Barcelona kako se vrati ednash posle 4-0. So ushte eden poraz od 0-3.Ако било која екипа може да се врати после 4-0, тоа е Барселона.