UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Не ставам на ливче никогаш многу пари така да нема да ми смени многу. Врзувам повеќе мечеви на помалце уплата. Ставам од 50-300 денари, зависно од расположение. Може да го фатам ова а да ме заебат додадените мечеви. Не се исплати.
Акни ја сингл... Уствари не мора да ја играш, влези во кладилница, земи ливче, пенкало, билтен и само напиши ја, да видиш дали ќе ти дај разумот. Така ќе знаеш дали стварно си забегал или само изиграваш некаков хипстер овде...

Резултат 4:0, им го забија толку длабоко што Барса покажува знаци на повредени органи и внатрешно крварење, а овде се збори за 30% шанси да мини понатаму. Мојата чудесна планета Земја.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Барса нема да тепа, а не па 4 гола негатива ќе надокнадат.:pos:

Дортмунд - Бенфика и Лестер - Севиља се неизвесни и Монако - Сити делумно.
Mи се свиѓа што Јуве веќе го направивте 1/4 финалист :D

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Не е ова Осасуна бе ало!
Прашање е дали пусињата ќе го победат мечот,да не збориме за пролаз

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.420
Поени од реакции
26.414
Дортмунд - Бенфика во среда ќе биде интересна утакмица. Инаку Ројс се повреди против Леверкузен и ќе паузира до април. Најверојатно Пулишиќ ќе стартува наместо него.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Дортмунд - Бенфика во среда ќе биде интересна утакмица. Инаку Ројс се повреди против Леверкузен и ќе паузира до април. Најверојатно Пулишиќ ќе стартува наместо него.
Аман бе тој може ли еднаш да не е повреден ?! Мислам дека немам видено да сврзе 15 утакмици без повреда, цело време 1 месец, 2 месеци, 6 месеци, 3 месеци..Стакло !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Какви муабети се вртат, ме потсетивте на ова :pos:
Прегледај го приврзокот 165752
:place::place:
Па Меси у каква форма е влезен, сеа му е приликата ултимативно да се докаже (не зборам дека досеа не се покажал, само да не преувеличуваме :D ) како тоа што е ко мит за него претставено.

А и ако има некој способен да изгуби ваква предност, мислам дека тоа е ПСЖ, сеуште ми се неуверливи сезонава.

Како и да е, да се одигра дека Барса минува даље у кладилница за ситно не е лош обид за ремунтада.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Емери е тоа, ништо чудно да усере работа, а гледам и доста играчи им фалат на ПСЖ, нема да ме чуди и да ги здрват. Мислам, тешко ќе е, претешко, ама на Кампот се е могуче, 100 000 публика, овие у топ форма, два брзи гола може многу да сменат, ќе се погубат ПСЖ у свемир, а знаеме Барса како игра кога ќе тргне машината.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Емери е тоа, ништо чудно да усере работа, а гледам и доста играчи им фалат на ПСЖ, нема да ме чуди и да ги здрват. Мислам, тешко ќе е, претешко, ама на Кампот се е могуче, 100 000 публика, овие у топ форма, два брзи гола може многу да сменат, ќе се погубат ПСЖ у свемир, а знаеме Барса како игра кога ќе тргне машината.
Сигурна победа според мене, 2-0 5-0 точен...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Што ви е на вас бре, Барса сигурно прима гол. Така имаат мизерна одбрана, па а не па утре кога ќе мора да бркаат 4 гола. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom