B
Beck's
Гостин
Btw LS i EL 2 godini po red osvojuvaat spanski timovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене понекадИ мене ми е жал што си ретардиран и не поштуваш легенди и вредности.
Мочле.
Марота
Мората бре, МоратаОвој не игра бе, стар е за играч. Овој за заеми е задолжен.![]()
Изгледа не знаеш ти што се долги постови и надминување на бројот на карактери за еден пост (а некогаш и за два постаБрат, колку време го пишуваше постот?
Јас се си мислам дека имаш лична секретарка штом си земаш за слобода да постираш вака надолгоИзгледа не знаеш ти што се долги постови и надминување на бројот на карактери за еден пост (а некогаш и за два поста)
![]()
@Del Boy Онаа Барселона на Пеп можеби за тебе како фан на Барселона беше добра, ама за нас другите беше мртвило и дијазепам дур гледаш фудбал. Оваа Барселона на Енрике изминативе 5 месеци е поим и дефиниција за фудбал.
Те прашав многу убаво, еве ќе ти болдирам пошто очигледно не го сфаќаш прашањето: Кој план на Гвардиола, Енгрике го надоградил и напреднал? И во кој сегмент од игра оваа Барселона на Енрике е слична со таа на Пеп?Барселона на Пеп направи гигантски успех , и освои еден куп трофеи. Како навивач на Барса нормално дека ќе го правам Господ , незнам што не ви е јасно тука. Го донесоа без грам искуство во прволигашки фудбал , и за 4 сезони напуни цела витрина трофеи. За секој навивач на Барса е Господ , а за вас неутралните ич курац не ме боли дали бил диазепам , тромадол или пентоксифилин.
Точно дека Барса на Енрике е далеку поконретна , секој тренер си внесува свои новости и има разни методи на усовршување на играта. Али успесите што ги направи Гвардиола се сеуште далеку достижни за Енрике.
Те прашав многу убаво, еве ќе ти болдирам пошто очигледно не го сфаќаш прашањето: Кој план на Гвардиола, Енгрике го надоградил и напреднал? И во кој сегмент од игра оваа Барселона на Енрике е слична со таа на Пеп?
Не ми давај политички одговори со што освоил Пеп затоа што тоа не беше прашање. И искрено кур ме боли што освоил Пеп, и за вашата витрина. Те прашав едноставно прашање. Преку кур ми е споредбава со Меси и КР7, Барселона на Енрике со онаа на Пеп, и то никој него прави освен вас мижавите фанови на Фарса, сами свој гроб си копате. Место да се радувате на трофеј и нова Барселона, овој дрка на некој си масонски планови на Пеп Гвардиола.
Ти не напиша во ФК Барса, туку во тема за ЛШ за некојси план на Пеп и оваа Барселона, затоа и ми боде во очи, фан клубот ионака не ви го читам. Еден куп глупости напиша чисто за да се силиш да ти добие на јачина постот, јас гледам фудбал затоа што сакам фудбал, без разлика дали е Барселона, Реал Мадрид или Монако на врвот во Европа.Абе момак ти не си арен дефинитивно. А шо па кур те боли ние какви споредби правиме , едноставно не гледај фудбал ако несакаш да слушаш за клубовите што се моментално во врвот на Европа. Сигурно нема да трубиме за новите дресови на Челзи.
Пишав пост сношти за споредба на Пеп и Енрике во фан клуб Барса. И двете Барси се со различни пристапи на игра , али некои елементи се присутни. Куси додавања на мал простор ги имаше и кај Пеп , ги има и кај Енрике. Поседот на топката во 98 % од утакмиците е на страна на Барса , нешто што беше така и во сезоните на Пеп. Барса игра со топка , можеби не пимпла со тики-така како во времето на Пеп , али пасовите секојпат се тројно повеќе за разлика од другата екипа , како што беше и кај Пеп.
Единствена разлика која поради оваа Барса е далеку поопасна и поконкретна е бидејки играчите што беа задолжени да трупат голови во сезоните на Пеп додека не свирне судијата , сега калкулираат и се враќаат поназад свесно препуштајки му на противникот да превзема иницијатива и играат на полуконтри или контри. Овие бројки што ги гледаш на напаѓачкото трио се баш поради оваа стратегија. Во времето на Пеп непоимливо беше Барса да препушта иницијатива за да си создава простор , сега не е , и баш истиот тој Енрике беше на удар и на медиуми , и критикуван од играчите поради ова. На неколку натпревари и му се одби од глава.
Значи не ги зимај на кантар утакмиците со Елче или Гранада во Примера. Зборувам за поважните утакмици со сериозни противници. Лани немавме победа против Атлетико на 6-7 утакмици , оваа сезона го здрвивме и во лигата , и во купот.