UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Жиру, Бони, Стариџ....
уште Кејн и Пелисие фалат

Уште малце и НЗС и равенки ќе давате .. да беше подобар ќе играше прва постава за Франција вака Бензема игра ....

баш и ен игра. На светското делеа минутажа

Левандовски го има измислено фудбалот за Бензема. А Фалкао е за овој мочкото мажиште. Сезоната која ја одигра во Атлетико Мадрид пред да биде продаден во Монако Бензема може само да ја сонува. Единствената причина што Бензема игра во Реал е Зидан. АПСОЛУТНО ништо друго. Секој нормален клуб би го продал Бензема а би го задржал Игуаин, ако дојде дилемата меѓу нив двајцата.
Па и Бензема играше ненормално во Лион и имаше страшни сезони. Со што е мажиште Фалкао за Бензема објасни ми? Што не може две утакмици да сврзе во Јунајтед, што се одбива од него топката како од смрека? Фалкао е одличен напаѓач, нема тука дилеми, ама не знам зошто толку го потценувате Бензема. Да, и он има црни моменти и слаби партии, ама човекот си ја врши својата работа, си дава голови и стварно не капирам зошто толку се плука по него. Он не е нешто WOW, како на пример Суарез или Агуеро, да те измрдаат и да ти ебат мајката, ама е добар егзекутор.

И дај бе, сериозно некој Џеко, Бони, Стариџ и Манџукиќ ги стави пред Бензема, мислам онака СЕРИОЗНО?

:pos::lolzz::busi::facepalm:

Не ме смеј бе дечко.. Руни го има измислено фудбалот за Бензема, а не па топка да води...
Дечко за да дискутирам со тебе за фудбал треба да дадеш нешто за возврат.

Се стручњаци на темава, а никој не видд дека клипот НЕ е со Порто, туку со Леверкузен!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Се стручњаци на темава, а никој не видд дека клипот НЕ е со Порто, туку со Леверкузен!
И што е разликата?
Демек со Леверкузен му е дозволено такво однесување на љПеп? :D

А се гледа ли на клипот на кого аплаудира??? Дали некој од темава уопште знае како изгледа докторот без да прогугла?

Јас на клипот не го гледам докторот на Баерн за кого се збори...

Еден фан на Реал Мадрид убаво објасна за Бензема,можеби не е еден од најдобрите ама за таа игра што ја практикува Реал Мадрид со тие соиграчи Бензема е можеби најсовршен како напаѓач бидејќи има добра техника и прием и добро соработува со Балето и Роналдо..е сега чоекот има лош впечаток оставено кај сите бидејќи претходните сезони не личеше на ништо и буквално си играше курташак..

Реално Бензема против поцврста екипа и поагресивна одбрана не се гледа воопшто и затоа според мене неможи да биди на ниво на Суарез,Агуеро,Ибра,Коста,Левандовски,Тевез..но е солиден и веројатно е во топ 10..и плус различни типови на напаѓачи се со Жиру и нема смисла да ги споредваме..на пример Жиру можите да го споредувате со Стариџ,Џеко,ИкардимЉоренте,Негредо,Жексон Мартинез...

Па и Бензема играше ненормално во Лион и имаше страшни сезони. Со што е мажиште Фалкао за Бензема објасни ми? Што не може две утакмици да сврзе во Јунајтед, што се одбива од него топката како од смрека? Фалкао е одличен напаѓач, нема тука дилеми, ама не знам зошто толку го потценувате Бензема. Да, и он има црни моменти и слаби партии, ама човекот си ја врши својата работа, си дава голови и стварно не капирам зошто толку се плука по него. Он не е нешто WOW, како на пример Суарез или Агуеро, да те измрдаат и да ти ебат мајката, ама е добар егзекутор.

И дај бе, сериозно некој Џеко, Бони, Стариџ и Манџукиќ ги стави пред Бензема, мислам онака СЕРИОЗНО?
Смрека бе. :lolzz:

Нема никакво официјално соопштение за ова со докторот такада треба да се почека многу веројатно е дека и медиумите ја пумпаат целата ситуација....

Фалкао лошо игра во Манчестер пола година, и тоа му е прва сезона во Манчестер. Од Бензема топката се одбива неколку години во Реал. Стариџ е подобар фудбалер од Бензема, а Манџукич да не го направеше оној нацистичкиот поздрав ќе беше голема звезда.

Фалкао лошо игра во Манчестер пола година, и тоа му е прва сезона во Манчестер. Од Бензема топката се одбива неколку години во Реал. Стариџ е подобар фудбалер од Бензема, а Манџукич да не го направеше оној нацистичкиот поздрав ќе беше голема звезда.
После ова што го кажа уште си жив?
Стариџ неможеше место да фати на утепан Торес во Челси, плус карактерот му е цигански за да биде боље фудбалер од Бензема.
Инаку, Бензема како што кажа некој не е некој напаѓач што противничките одбрани ке се тресат од него како Суарез/Агуеро/Ибра, ама така се има вклопено во системот на Реал што неверувам дека некој друг подобро би завршил работа од него.

И друго некој да ми објасни, како може ако е секако точно, доктор на Баерн да бил добар на секој тренер 40 години и да немало проблеми со него, а сега одеднаш тој е крив за слабата игра на Баерн, некако нејасно ми е ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom