- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.910
- Поени од реакции
- 10.279
Јас помислив дека е за репрезентација ...
ДОдај ги и асистенциите 4 на жиру наспроти 14 на бензема ..
17 натпревари помалце има Жиру....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас помислив дека е за репрезентација ...
ДОдај ги и асистенциите 4 на жиру наспроти 14 на бензема ..
Уште малце и НЗС и равенки ќе давате .. да беше подобар ќе играше прва постава за Франција вака Бензема игра ....17 натпревари помалце има Жиру....
Уште малце и НЗС и равенки ќе давате .. да беше подобар ќе играше прва постава за Франција вака Бензема игра ....
Па и Бензема играше ненормално во Лион и имаше страшни сезони. Со што е мажиште Фалкао за Бензема објасни ми? Што не може две утакмици да сврзе во Јунајтед, што се одбива од него топката како од смрека? Фалкао е одличен напаѓач, нема тука дилеми, ама не знам зошто толку го потценувате Бензема. Да, и он има црни моменти и слаби партии, ама човекот си ја врши својата работа, си дава голови и стварно не капирам зошто толку се плука по него. Он не е нешто WOW, како на пример Суарез или Агуеро, да те измрдаат и да ти ебат мајката, ама е добар егзекутор.Левандовски го има измислено фудбалот за Бензема. А Фалкао е за овој мочкото мажиште. Сезоната која ја одигра во Атлетико Мадрид пред да биде продаден во Монако Бензема може само да ја сонува. Единствената причина што Бензема игра во Реал е Зидан. АПСОЛУТНО ништо друго. Секој нормален клуб би го продал Бензема а би го задржал Игуаин, ако дојде дилемата меѓу нив двајцата.
Дечко за да дискутирам со тебе за фудбал треба да дадеш нешто за возврат.
Не ме смеј бе дечко.. Руни го има измислено фудбалот за Бензема, а не па топка да води...
И што е разликата?Се стручњаци на темава, а никој не видд дека клипот НЕ е со Порто, туку со Леверкузен!
Смрека бе.Па и Бензема играше ненормално во Лион и имаше страшни сезони. Со што е мажиште Фалкао за Бензема објасни ми? Што не може две утакмици да сврзе во Јунајтед, што се одбива од него топката како од смрека? Фалкао е одличен напаѓач, нема тука дилеми, ама не знам зошто толку го потценувате Бензема. Да, и он има црни моменти и слаби партии, ама човекот си ја врши својата работа, си дава голови и стварно не капирам зошто толку се плука по него. Он не е нешто WOW, како на пример Суарез или Агуеро, да те измрдаат и да ти ебат мајката, ама е добар егзекутор.
И дај бе, сериозно некој Џеко, Бони, Стариџ и Манџукиќ ги стави пред Бензема, мислам онака СЕРИОЗНО?
Па и Бензема играше ненормално во Лион и имаше страшни сезони. Со што е мажиште Фалкао за Бензема објасни ми? Што не може две утакмици да сврзе во Јунајтед, што се одбива од него топката како од смрека? Фалкао е одличен напаѓач, нема тука дилеми, ама не знам зошто толку го потценувате Бензема. Да, и он има црни моменти и слаби партии, ама човекот си ја врши својата работа, си дава голови и стварно не капирам зошто толку се плука по него. Он не е нешто WOW, како на пример Суарез или Агуеро, да те измрдаат и да ти ебат мајката, ама е добар егзекутор.
И дај бе, сериозно некој Џеко, Бони, Стариџ и Манџукиќ ги стави пред Бензема, мислам онака СЕРИОЗНО?
После ова што го кажа уште си жив?Фалкао лошо игра во Манчестер пола година, и тоа му е прва сезона во Манчестер. Од Бензема топката се одбива неколку години во Реал. Стариџ е подобар фудбалер од Бензема, а Манџукич да не го направеше оној нацистичкиот поздрав ќе беше голема звезда.