Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Урлање и карање пред сите не е одлика на циган од Пластичарска не па на најплатениот менаџер во спортов, се согласувам. Карај се зад затворени врати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој е најјак доктор на ФМ12.Dr. Müller-Wohlfahrt has resigned his contract with FC Bayern. He was with Bayern since 1977.
И тренерот е таков ...Да го кривиш медицинскиот тим за поразот со Порто е бедно....
Тие Лордот Бендтнер го заборавија тој за Љоренте и остали треторазредни напаѓачи зборува ...Колку ги уназади Пеп како екипа Баерн, чудо едно... Под водство на тој предходно стариот беа машина, типична Германска екипа јака на секоја позиција од теренот, а сега...? Тика-Така, Ваму-Таму, Курци-Палци. Ги гледам вчера губат од Порто, оние пет минути си ја додаваат топката назад, немаа идеја како да нападнат... Катастрофа еј...
И кај ви беше Љоренте во муабетот што го правевте страници наназад? СРАМОТИЛОЦИ!!!
И тренерот е таков ...
Не мислев на тоа туку ете со понашањето .. ако не се лажам и во барса имаше такви испади .. едноставно самобендисан е !! Иначе Реал го истурка тој период .. изгуби еден куп бодови кога играа без Лука , Хамес , Пепе , Рамос ....Не е беден,ја без разлика на се сум убеден и знам дека е одличен тренер,релативно млад ама вакви некои работи може да го коштаат скапо во екипа како Баерн.
Ќе ја почекам утакмицата со Порто да дадам подолг коментар.
Многу повреди не скапааа....Нема што тука,мора да се каже.
Ај пример да не е Роналдо Крос Модриќ Бензема, да се повредени у Реал што мислиш како ќе биде?
Он успеа и покрај тоа сеа да не држи конкурентни,имавме играчи да доминираме ама повреди коа ќе те сотрат што да праиш.
Не мислев на тоа туку ете со понашањето .. ако не се лажам и во барса имаше такви испади .. едноставно самобендисан е !! Иначе Реал го истурка тој период .. изгуби еден куп бодови кога играа без Лука , Хамес , Пепе , Рамос ....
Па фала богу, ја да бев управа, секоја утакмица ќе ми пееја управа оди сиЗатоа не си управа![]()