Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, многу луѓе, секој ден. И незнам како го извади Виеира помеѓу овие, позиција у фудбал не дефинира карактер
Би рекол дека судијата направи неправди кон двете екипи:Мислам дека поќе судијата кој кратастрофално судеше и ги оштети ПСЖ ги натера да 'свршат' многу луѓе и да навиват за ПСЖ денес не поради нешто друго иначеза искреноста
Немој да ме сватиш погрешно не влеам дека намерно помагал судијата на Челзи. Исто така колку верати толку и Оскар требаше да оди на туширање и тоа 10мин после Ибра.Би рекол дека судијата направи неправди кон двете екипи:
1. Сомнителен црвен картон, опасен старт со левата копачка али десната му беше собрана, жолт сепак.
2. Недосуден пенал за старт врз Коста.
3. Жолт за Луиз за удар без топка над Коста и за Верати за мавање у нервоза врз Азар ми се чини.
4. Да не кажувам што правеше Коста, заслужи два жолти да добие.
5. Верати требаше да оди на туширање ама не со замена туку со втор жолт (ако добиеше жолт во прво полувреме). Претходно спомнав за Луиз, ама провоцирањата што ги правеше кон Коста беа вербални и не беше за втор картон.
Ова се работите што ги приметив. Ситни ствари беше негде изедначено. Пеналот заслужено досуден, имаше контакт со рака, видов убаво на повторената кога ја дадоа на паузата ми се чини, рачунај дека Зума ја чекаше со глава да ја замавне.
Така да, не би рекол дека биле оштетени само ПСЖ или само Челси. Судијана се изгуби уште у прво полувреме, се виде убаво тоа. Да му дадеше жолт на Ибрахимовиќ, а не црвен, немаше после да се колеба дали да даде пенал или друга одлука.
Јас едно приметив, верати им е моторот на псж, од кога излезе он акција не сврзаа