Божино
4815162342
Знам, тоа е шегата. Секое „туркање на рекорд“ си пишуваме вака не биди комбо брејкер.Уште не е завршено колото![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, тоа е шегата. Секое „туркање на рекорд“ си пишуваме вака не биди комбо брејкер.Уште не е завршено колото![]()
Нешто ми вели дека ти си пријатно изненаден и скришно во бележникот си додал непланирани поени. Кажи ми какво е чувството уште Серија А да ти е во мислите и тефтерите, кога ги нема на мапата ?Или ти фуфка од 5те екипи во ЛЕ?
Е како секое туркање рекорд, муабетите беа ко падна рекордот од Раул. Со сила заебанци прајш.Знам, тоа е шегата. Секое „туркање на рекорд“ си пишуваме вака не биди комбо брејкер.![]()
Шо менува ако беше од Раул? Уште тогаш беше смешно пошо и тројцата беа во гол разлика и се знаеше и двајцата ќе бидат далеку пред Раул и ќе си се менуваат меѓусебно, шо менува туркањето. Башка и за хет-триците го турна Роналдо и постиравте слика за тоа, а и тука се многу блиску.Е како секое туркање рекорд, муабетите беа ко падна рекордот од Раул. Со сила заебанци прајш.
Налет шо има еден тон утакмици помалку изиграно К.О.З.А.Т.А.
Али ај, let's type it sarcastically so it'll seem less true.
Od pet,dve ke ostanat.
Ako odi spored planot,Baern-Juve 1/4..![]()
Доста ги сереш бе!Леле колку сакав да испаднат аииии. Али како ги исвиркаа на крајРоналдо си оди после ова, напизден беше 100ка на навивачите ради свирежите.
Реал тотално раштиман оркестар, а ако не се средат за едно десетина дена црно им се пишува на Класикото, ќе бидат избламирани од Барса. Али сеа играат со Леванте, тука гарант иде победа за набивање самодоверба и ќе се средат колку толку... Али овака раздрмани ги немам видено одамна, едноставно екипа полна со светска класа играчи а без идеја и концепција во играта.
Кој ги ебе бе, има да ги ругам до крај на живот матер да им ебам на сите до еден. Милиони зимаат ДНЕВНО, гзот со пари си го бришат, а не можат шанса против Билбао да направат, им ебам преплатените.Доста ги сереш бе!
Иначе Роналдо не им се напна на навивачите, туку општо се напна на тимот и на самиот себе зашто е свесен дека играат срамно, затоа и му збореше на Бензема дека срамота е ова што го прават.
Има и клип.
Не, сеа 1 ги имав, за инат ги играв. И со Леванте ќе ги играм, дај Боже сите до крај на сезона да ги изгубат.Стефан, пак да не те бутнаа на ливче двојна шанса?![]()
![]()
Не, сеа 1 ги имав, за инат ги играв. И со Леванте ќе ги играм, дај Боже сите до крај на сезона да ги изгубат.![]()
Od pet,dve ke ostanat.
Ако се оди според планот за три години готова е Бундеслигата, пак Серија А ќе ги помине на УЕФА листатаOd pet,dve ke ostanat.