UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ди Матео никош не бил некој мудоња, ама првата мораше похрабро да ја игра.

Умренава екипа од умрената лига....некако не ми беа умрени

Ја па не го добив овој впечаток, мислам дека крајно пичкарски и дезертерски изигра Шалке вечерва. Од авион се гледаше дека има шанса и прилика да го притиснат па и исфрлат Реал ама они како да се подисплашија од ситуацијата и името на противникот.
На 4-3 место сите у напад да се префрлат они продолжија да калкулираат, па ако биде биде.
Можеа и мораа Шалке подобро од ова поготово против ваков ранет и раздрман и крајно непрепознатлив Рејал.

Срејал Задрид. :kuracc:

Брат не заебавај..4 гола му дадоа на Реал Мадрид..колку требаше да му дадат 6?..сепак и ова е успех за нив со оглед на нивниот играчки кадар и ситуацијата во која се наоѓаа поради негативата од првиот дуел во Гелзеркинхен....фала богу дека играа малце резервирано бидејќи сепак Реал Мадрид ги има Балето,Иско,Роналдо,Бензема,Марсело...сите овие играчи се светска класа и програмирани на контри па мораа малце да калкулираат....

Иако го победија и надиграа Реал Мадрид на гостински терен,затоа сабота ќе изгубат од Херта..because Bundes liga :D

:pos: @ob1 Се гледаме во недела :D :D

Шурикен не го пингам пошо мислам уше малце и ќе умре од мене :P

Брат не заебавај..4 гола му дадоа на Реал Мадрид..колку требаше да му дадат 6?..сепак и ова е успех за нив со оглед на нивниот играчки кадар и ситуацијата во која се наоѓаа поради негативата од првиот дуел во Гелзеркинхен....фала богу дека играа малце резервирано бидејќи сепак Реал Мадрид ги има Балето,Иско,Роналдо,Бензема,Марсело...сите овие играчи се светска класа и програмирани на контри па мораа малце да калкулираат....

Иако го победија и надиграа Реал Мадрид на гостински терен,затоа сабота ќе изгубат од Херта..because Bundes liga :D
Абе океј е тоа, 4 гола му дадоа на Реал пошто овие беа апла мртви.
Германциве како да се исплашија од шансата дека можат да го исфрлат Европскиот првак. Ме сфаќаш што сакам да кажам.
На -1 гол од поминување даље секоја екипа ќе се залеташе у напад, у страшен пресинг... овие калкулираа, срамежливо напаѓаа.
Ја очекував поише од Шалке поготово откако дадоа 2-3 ``лесни`` гола.

Za kolku ke gi sitnat Brahimi i Aboubakar na leto ovie uvoz izvoz ekipava?

Ne im begaat 30-40 milioni.

Leeee golovive na Porto,site 4 komada!:aplauz:

I Casemiro se razigra.:eek:

Seria A fanovite se iznenadeni od pobedava,ne racunaa deka vakvo nesto ke se sluci.Poeni + za bundesot.:pos:

Tek sega matematikata im se pomati.:icon_lol:
Нешто ми вели дека ти си пријатно изненаден и скришно во бележникот си додал непланирани поени. Кажи ми какво е чувството уште Серија А да ти е во мислите и тефтерите, кога ги нема на мапата ? :icon_lol: Или ти фуфка од 5те екипи во ЛЕ?

Cristiano's double makes him the highest goalscorer in European competition. :cuc: Record breaker :cuc: Legend :cuc: Best of all time :cuc: И хејтерите по пензионирањето ќе го кажат тоа :cuc: #GOAT

1068332.jpg

@Lu5, @Iceboy and 23 кајганџии like this. :P

Последно уредено:
Абе океј е тоа, 4 гола му дадоа на Реал пошто овие беа апла мртви.
Германциве како да се исплашија од шансата дека можат да го исфрлат Европскиот првак. Ме сфаќаш што сакам да кажам.
На -1 гол од поминување даље секоја екипа ќе се залеташе у напад, у страшен пресинг... овие калкулираа, срамежливо напаѓаа.
Ја очекував поише од Шалке поготово откако дадоа 2-3 ``лесни`` гола.

па да, се сложувам... пример голманот у 92 при корнер не отиде во 16ик.

знаев дека пишав негде :rolleyes:
Порто е многу јак сезонава може до 1/4ф

Za kolku ke gi sitnat Brahimi i Aboubakar na leto ovie uvoz izvoz ekipava?

Ne im begaat 30-40 milioni.

Leeee golovive na Porto,site 4 komada!:aplauz:

I Casemiro se razigra.:eek:

Порто има само 30% од правата на Абубакар, мислам дека остатокот ќе го откупат летово (како што и Тељо ќе го откупат летово), рано е да си иде после една сезона. Веројатно Џексон е тој што ќе си иде од Порто.

судијата жал го фати и му даде 3 минути продолжение.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom