UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Da igraa Robben i Riberi cela utakmica i Leva da ne e bot so ziceri ne im begashe desetka. Ajde se prefrlame na drugata utakmica.

Не ми е јасна потребата да се понижи полу распаднат тим, до толку мали се осеќате па тоа ви причинува задоволство и исполнетост ?

Остај тоа, кажи ти кај се изгуби после Иниеста? Почна да пиеш, да се дрогираш??? Цел фан клуб на душа те носеше со години и сега идеш како ништо да не било. Не оди тоа така.

Во јеховини сведоци ме зедоа.

ПСЖ заслужи продолженија во најмала рака. Нема да биде воопшто незаслужено ако игра во 1/4 финале. Црвениот картон беше контрапродуктивен за Челзи, за жал.

Не го ни виде , завртен беше со грб.

Зошто идиотон Коста не заигра против Гатузо и да турни играч на Милан онака? Искрено ги жалам навивачите на Челзи што мора да навиваат за таков сељак.

Пошто ме мрзи да цитирам, Началникот сум ја. :) Тоа ваљда му доаѓа боље од шериф.

Иначе, и Луиз и Коста заслужија да не го завршат натпреварот и тоа повеќе од Ибрахимовиќ, тука е иронијата.

Зошто идиотон Коста не заигра против Гатузо и да турни играч на Милан онака? Искрено ги жалам навивачите на Челзи што мора да навиваат за таков сељак.

Ваљда за клуб се навива, не за играч. :D Сељак е Коста малце (или малце поише) али и добар напаѓач е. Во прво беше смирен, во второво се разжусти.

Фан клуб Барса- the only source for all PSG фанови once every секоја утакмица со Челзи.[DOUBLEPOST=1426110070][/DOUBLEPOST]Ај се кладиме дека кога ќе заврши утакмицава без разлика кој ќе иде понатаму Мурињо ќе рече:

-Требаше во 3 ситуации да има пенал за Коста
-Требаше Верати да добие црвен
-Требаше Луиз да добие црвен
-Некој од УЕФА има план за Челзи да не успее во ЛШ

Dobro sto dade crven za Ibra za da bidat izednaceni stranite, da bide interesno:D Duri sea mislam ke dojde do izraz sto imaat igrac poveke Celzi, veruvam Murinjo ja nauci lekcijata so pickarskata igra.

Не ми е јасна потребата да се понижи полу распаднат тим, до толку мали се осеќате па тоа ви причинува задоволство и исполнетост ?

Да, повеќе него одземање невиност на 2 девици. Go figure

Нема шо, па како смееле да даваат 7 голови. :facepalm: Логика курир.
Не е дека не смеете. Глупо е да се ситите и јачите на форумов а уствари двајца клучни играчи ви се повредија ради тоа форсирање... Шо знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom