Џ
Џонтра Волта
Гостин
Следна утакмица Челзи-Реал да се паднат и на гробишта да ја играат утакмицата, како најмртви екипи што поминале прв круг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, ко не се виде најубаво дали играл или не, али со оглед на реакцијата на Тиаго Силва, играл.![]()
хахахахаСледна утакмица Челзи-Реал да се паднат и на гробишта да ја играат утакмицата, како најмртви екипи што поминале прв круг.
Изгледа дека пред утакмицава имал и друг контакт со треваКујперс да оди желки да паси и тоа да му биди единствен контакт со трева.
xDБооооооо ги уништи Кујперс, еј. Бооооо. Едно од најлошите судења во последните 5 години. Ever.
Грешка си нешто Меси за Барса игра, нема што да коментира за утакмицава.Bas sakam da vidam kopileto so ke izjavi za nepostoeckiot crven za ibra
Брат навиваш за клуб не за играч не знам како е кај вас...Зошто идиотон Коста не заигра против Гатузо и да турни играч на Милан онака? Искрено ги жалам навивачите на Челзи што мора да навиваат за таков сељак.
Чекај, мојт Јуве ќе поминит.Следна утакмица Челзи-Реал да се паднат и на гробишта да ја играат утакмицата, како најмртви екипи што поминале прв круг.
Шо има врска тоа?Брат навиваш за клуб не за играч не знам како е кај вас...