UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
А што покажа меси вчера кога и беше најпотребен на барса? :tapp:
види,јас не сум фан на барса,уште помалку на реал ама поќе мило ми е шо реал испадна пошто оние Пепе и Марсело не можам да сварам органски
и да,во право си дека и меси вчера ги остај на цедило ама за разлика од Роналдо овај во последните 5 години редовно игра во финале или полуфинале на лига на шампиони

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Не ви е срам бе да кажете Реал не играл добро, добро кој фудбал го гледавте вие ? Не реков дека Баерн не заслужи да оди понатаму, ама еј Реал врска немале, зошто играле, бла бла... Ах бе деца

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
аха,и од ко си замина од Манчестер одма тие прваци на англиско станаја и до финале во лига на шампиони стигнаја.
Не ми ја сфати поентата.
Зборувам конкретно за финалето, бидејќи Роналдо беше тој што го постигна водечкиот гол во Москва во 2008, без тој гол ќе сонувавме пенали.
Исто и денес, даде 2 гола, без неговите голови Реал ќе испаднеше уште у регуларно време.

И кога си отиде Роналдо летото 2009, Челзи беше шампион на Англија во претстоечката сезона.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
БРЕЈКИНГ ЊУЗ!

Патини ќе озганизирал натпревар за трето место на Вестфален, за да може да гледа Ел Класико..

Честито победа на фановите на Баерн.. Кога испадна Манчестер во Декември кажав дека за нив ќе сум во нокаут фазата.. Со среќа во Финале и на двата тима...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Браво сосема заслужено иде баерн у финале доминираа у текот на целиот натпревар мораше реал да напдне на домашен терен
а не да чека продуженија и стварно не знам со кој памет мурињо го стави рамос да шутира пенал значи некогаш прае не сватливи грешке

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.637
Поени од реакции
1.225
А да се десеше Рамос да го дадеше и Реал да отидеше у финале овде Мурињо ќе беше возвишуван како тренер и пол што го ставил него да шутира покрај други, поробри техничари од него.
Пеналите се лотарија, можеш да дадеш и два гола на утакмица, ама да промашиш пенал (Роналдо), а од друга страна моеш да се изнапромашиш, а од пенал да дадеш гол (Гомез).

Да не го дрвам многу, од почеток сакав вакво финале, желбата ми се оствари и не ми е гајле кој ќе победи. Честитки за Баерн и Челзи :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Што бе нема да има шпанска екипа у финале :vozbud:
Па како да има кога добиваат лажна илузија дека се апсолутни полнејќи ги екипите како Гранада, Гетафе, Осасуна, Сантандер и остали, а нивните ривали се калеа на Евертон, Њукасл, Тотенхем, Манчестер, Арсенал, Сити, Дортмунд, Шалке...А баш би сакал да видам Платини што би изјавил сега :pos:Ако кажи дека Баерн е фаворит дома одма уплаќам на Чезли :D

А за вечерва, секоја чест за Баерн, имаја психолошки поспремна екипа, Реал на домашен терен нигде ги немаше.

Ете зошто Сеат користи Фолксваген мотори (y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ти ако не им го лижеш на Барса нема кој... :)

Роналдо не го промаши голот, Ноер реагираше одлично, исто како и за Кака. Меси вчера лупна статива.

Роналдо > Meси у секој поглед за сезонава! Ајт!
Тоа е битното во реченицава :)
Иако не изигра којзнае што повеќе од Меси сезонава, ама ќе земе Ла Лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom