Ќе играааааааЌе игра Робен во финале или и тој има 2 жолти?
Тој ќе игра, а Бадштубер, Густаво и Алаба нема да играат.Ќе игра Робен во финале или и тој има 2 жолти?
Фан на Реал сум али ова е единo нешто што ме расположиРамос ја надмина Северна Кореја во лансирање сателити
.
На мене мислиш? Ако бе, па и јас сум за Челзи, па шоНајсмешно е тоа што Барселона вчера кога испадна сите едвај чекаа да ги изреметат и да вадат се ис ешто по фејсбуците и демотивациите сите фанови на Мадрид..сега Мадрид испаѓа и обратна ситуација...
мамата во финалето ќе навивам за Челзи за инает на Боби...Chelsea uber alezz
А вчера како беше море...На победава на Баерн најмногу се израдуваа навивачите на Барселона.
via fb.
не бе се знае на кој боби...сега претходно го смени никот во Mario HomezНа мене мислиш? Ако бе, па и јас сум за Челзи, па шо
Surov zivot jbg, sinoka se raduevte vecerva ke placiteНа победава на Баерн најмногу се израдуваа навивачите на Барселона.
via fb.
Same story yesterday with you guysНа победава на Баерн најмногу се израдуваа навивачите на Барселона.
via fb.
Грешка на добрата игра на Баерн Минхен. И Реал одигран Добро но не за финале.На победава на Баерн најмногу се израдуваа навивачите на Барселона.
via fb.