UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Каков ќеф ми направија Челзи, Торес пред се и Баерн... :D

Уште пред да шутка Рамос му викам на татко ми глеј сега ќе ја шутне в трибини. Лош, навистина лош потег на Мурињо беше ставањето на Рамос да шутира.

Браво за Баерн. (y)

Големи честитки за Баварците. Реал изгледа беа пресамоуверени дека ќе одат во финале по регуларниот дел па не тренирале пенали.

Честитки за Германците, заслужено финале, ајде освојето го конечно, му вративте на Мурињо за пред 2 години, сега шансата ви е огромна.

Секој вистински фан на фудбалот во финалто ќе навива за Баварците.

Шала на страна, за овие 210 и кусур минути Баерн покажа повеќе, и дома и на Бернабе.
Да беше Гомез поприсебен немаше ни да има продолжение.

И да, честитки до сите фанови на Баерн !

Рамос од сега нов прекар ТОПОЛКА во тополите шутира глупак хахахаххахахаха како сум се изнасмеал

Заслужена победа на Баерн и мислам дека се многу поблиску до пехарот, иако ќе навивам за Челзи.. Честитки за фановите.

Ајде бе Мурињо ја посра..како можи на она неписмено суштество Рамос да му дава да шутка пенал и тоа четврт???..нормален е Рамос е идиот тој не знај по пат да оди пенал ќе шуткал..како и да е честито финале Баерн!
Демек другите беа подобри :)

Трагедија беа сите шутнати пенали и на едната и на друга страна.
Сепак влогот беше голем, а во такви моменти психолошкиот притисок неможе да го понесе секој...
Ќе кажам пк, нека ви текне на пеналите од финалето Јуве-Милан :icon_mrgr:

И пак да се чудите оти Роналдо не е и никогаш нема да биди најдобар играч на светот. И сега и пред некоја година со Манчестер против Челзи во финалето исто вака се усра баш ко беше најпотребно
Да не беше Роналдо против Челзи во 2008, Манчестер немаше ни да стигне до пеналите, а богами ни Реал денес.

И пак да се чудите оти Роналдо не е и никогаш нема да биди најдобар играч на светот. И сега и пред некоја година со Манчестер против Челзи во финалето исто вака се усра баш ко беше најпотребно
А што покажа меси вчера кога и беше најпотребен на барса? :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom