Ако Интер не се подобри т.е. не ја подобри формата Марсеј ќе биде и те како тежок противник.Да бе Интер кога разбрале дека со Марсеј играат се откажале од ЛШ
кладба бирај ти на што?Повеке од сигурен сум оти 3 жабарски тимови нема да одат у 1/4 финале
така мислам и јас, освен Милан мислам дека ќе ги елиминира Арсенал и Бенфика на Зенит.Lyon - APOEL - ако судиите не ја наместат АПОЕЛ иде даље. Вадат нерешено на гости ќе видите
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter
И јас се приклучувам на кладбава.кладба бирај ти на што?
Јас ке се кладам бирај ти на шо дека нема да минат 3те тимови ^
ОК на пари не верувам дека би се согласиле така да останува комлетен ремонт на акаунт, значи ник, аватар, тајтл и потпис една година по избор на победникот?И јас се приклучувам на кладбава.
У што сакаш.
Глава ставам дека нема 3 италијански да има у 1/4
Те жалам .Чао Чао за уште две англиски екипи, ќе ја следат судбината на Сити
ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropaНа Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.
После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?
Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.
Nebe brad nemam ko6mari od bar4a,i ja nejcev da se padnad napoli deka ce ne otpadnad,mnogu jaki se,a celzi nasreca vleze vo osminafinale.ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropa
Јас тебе повеќеТе жалам .