Не............ова е само транзициска година. Наредната сезона ќе ја видите силата на англиските екипи.Заврши доминацијата на англиски екипи во ЛШ! Дефинитивно!!!
Не............ова е само транзициска година. Наредната сезона ќе ја видите силата на англиските екипи.Заврши доминацијата на англиски екипи во ЛШ! Дефинитивно!!!
Епа тие што излегоа на терен денеска си одиграа чесно. Назад ок, напред толку можат. А дека не беше „чесно“ не можеш да го обвиниш Хенјкес, секој тренер со 2 грама памет истото ќе го напревеше.Нема везе брат,ја стално сум ги почитувал германците поради тоа неоткажување и играње до крај,не им требаше ова.Али како и да е,Наполи се квалификуваше,така да залудно
Pa normalno koga ne mozeme da se raduvame na nas uspehИскрено ме болеше кур дали Манчестер ќе влезе или не,ама некако потајно и посакував можеби да земе бод,за да има повеќе Англиски екипи.Ама ништо.Од навидум лесна група,не успеаа да ја поминат,кој ли веруваше во тоа.
Испадна дека Лондонските екипи сепак ќе ја бранат честа на Англија Ама кога ќе видам еден онаков Реал,па и Барселона,одма почнува да ми се повраќа јеботе.
Инаку,невероватен народ сме еј.Едвај се чека некој голем клуб да испадне од ЛШ,да изгуби некоја утакмица,и одма да се хејта и да се дрка на нечиј пораз.Глеам народон по социјалниве мрежи збудале.И не само сеа.Стално коа губат Барселона,Милан,Челзи,Реал,Интер,иста песна
Ццц.... колку ве искомплексира Барса лани значи... Сега гледате заговори и кога судат во корист на Мадрид.Најгзларски се пласираа педерите од Франција. Два поништени гола на Ајакс, 1-7 победа над утепаниот Динамо...
Платини !? Теорија на заговор !?
Ви требаше 3 минути да се испофалите... браво браво... ќе го задржите 4-тото место од Португалија и од Франција изглеа... барем сезонава...2 Spanish teams, 2 English teams, 2 German teams, 3 Italian teams in the next stage of the Champions League.
Може догодина да направат и по 1 тим да оди од Италија!!!