- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Alexander Frei
Shity - Gejchester final LE
Lani od ekipa na Pandev bevme eliminirani valjda nema pak Napoli.Ama bolji niv nego SitiИ Германциве не се тоа што беа,имаа порано гордост,сега и таа ја изгубија.Иако ми е мило Наполи што се квалификува од една страна,а од друга страна стравувам да не му се паднат на Челзи,зошто на домашен терен се скоро непобедливи.
А на екипи како Динамо Загреб треба да им се забрани доживотно играње во вакви елитни натпреварувања.Клошари им пуштија на Лион.Којзнае колку пари Мамиќ има земено.
И многу ми мириса на намештаљка колово,скоро за сите утакмици.Олку не мирисало.
Вчера што убаво чист фудбал играа Челзи и Валенсија,на двете екипи им гореше под нозе,немаше простор за калкулации,да ти е мерак да гледаш.
Villareal ne e mal timСе гледа разликата кога мал тим игра со мотив = Базел и кога мал тим игра без мотив= Виљареал.
Ама Манчестер ќе даат гол, in Fergies time.
Stvarno mislis deka dvete ekipi ke stignat do finale na LE??Alexander Frei
Да бе нафта пие Хенјкес, да ги пушти стакленине, да им влезе некоја будала ко де Јонг и пак 6 месеци инвалидска...И Германциве не се тоа што беа,имаа порано гордост,сега и таа ја изгубија.
Нема везе брат,ја стално сум ги почитувал германците поради тоа неоткажување и играње до крај,не им требаше ова.Али како и да е,Наполи се квалификуваше,така да залудноДа бе нафта пие Хенјкес, да ги пушти стакленине, да им влезе некоја будала ко де Јонг и пак 6 месеци инвалидска...
Nostradamus strikes again!Што зборите глупости?
Јунајтед и Сити вечерва отпаѓаат! Чао пријатно. Адиос!