UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
... Али никој не ја спомна утката на Робињо.. Многу шанси имаа. Обично сум анти-Барса расположен, али вечерва Барса тепаше затоа што Милан не знаеше да си ги искористи шансите.
замисли што ќе се случеше и барса да знаеше да си ги искористи шансите :confused:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
И одлучете се еднаш засекогаш, Барса се добри глумци или имаат помош од судиите? Оти ако се добри глумци, зошто би им давале пари и на судиите? Едноставно, ќе си глумат, а тие ќе паѓаат на тие финти и ќе им судат што им треба. :notworthy:
Ти си видел добра театарска претстава или филм направени само од глумци?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе ми каже ли некој зошто бе УЕФА ја фаворизира Барселона? Која е причината?
Преродбата ...ова де доминацијата пролжува. Проект Барселона 2020 - најдобар клуб на светот на Платини и Уефа :icon_lol:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.618
Ај пошто гледам овде има експерти кои сакаат да го симнат од власт Платини,да си прашам нешто ама очекувам одговор!

Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?
Зашто чутите? :icon_mrgr:
Ах, Тони, Тони, им расипа забава на момците. Колку убаво е кога тресат зелени без да има логика во нив. Ај, продолжете си. Вчера Бербатов даде гол од офсајд, кој на крајот им донесе бод, ама Манчестер ве нема силувано толку. :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Зборам за последниве 3 години.
Дуелот со Челзи,Интер,Реал еве сега Милан.
Овде се зборува за тоа што се случуваше вечерва.
Ако бараш фан на барса да ти признае за судиски грешки за полуфиналето со челзи,јас прв признавам.
за интер и за реал неќам да праам муабет зашо ќе иде у недоглед.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Зборам за последниве 3 години.
Дуелот со Челзи,Интер,Реал еве сега Милан.
Што со Интер, што со Реал, црвениот картона на копачот Пеп ? Црвениот картон на Марсело во 90-та минута кога му влезе на Цеск при водство на Барса од 3-2 ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Преродбата ...ова де доминацијата пролжува. Проект Барселона 2020 - најдобар клуб на светот на Платини и Уефа :icon_lol:
Ама пак не одговори бе :D,зошто да ја направи најдобра на светот,која е причината?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Овде се зборува за тоа што се случуваше вечерва.
Ако бараш фан на барса да ти признае за судиски грешки за полуфиналето со челзи,јас прв признавам.
за интер и за реал неќам да праам муабет зашо ќе иде у недоглед.
Немој ќе ти смачи признавајќи :pos:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Што со Интер, што со Реал, црвениот картона на копачот Пеп ? Црвениот картон на Марсело во 90-та минута кога му влезе на Цеск при водство на Барса од 3-2 ?
Моја грешка со Интер изгубивте тогаш:D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Лш е муабетот конект дјуде.Шпански во примавера ќе дискутираме :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?
Убаво прашање а никој не дава одговор на истото.
Јас би надополнил, зошто Платини би се залагал за Барселона кога нема никаква допирна точка со нив во текот на неговата кариера?

A

apidrone

Гостин
замисли што ќе се случеше и барса да знаеше да си ги искористи шансите :confused:
Особено Виља.. понекад ми се чини, да не ви е Меси, нема да има кој гол да даде.
Него друго ми е зборот: Не сакам гигантски дуели во 1/8 финале. Сакам тоа малите екипи да се истребат, да не се перчат. Али ај ќе го почекам и последното коло, па ќе си ги пишам желбите :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.618
Убаво прашање а никој не дава одговор на истото.
Јас би надополнил, зошто Платини би се залагал за Барселона кога нема никаква допирна точка со нив во текот на неговата кариера?
Зошто не му помогна на Јувентус кога тоа им беше најпотребно, пред 4-5 години?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Зошто не му помогна на Јувентус кога тоа им беше најпотребно, пред 4-5 години?
Тоа ми е зборот, ако Платини би му помогнал на некој, тоа би бил Јувентус, евентуално Сент Етјен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom