UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Реален исход ќе беше 2-2 земајќи ги во предвид судиските грешки ако може да се наречат така од Штарк. Целосно изедначен меч...кога ќе слушнам дека доминирала циганлона ме фаќа пролиф :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :tapp:
Мали толку ти сече црпалката.
waaaaaaaa изгледа многу си напатено момче :tapp: јбг секаков народ има на светот :pos:
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:52 PM ---
Кучињата лаат,караванот си врви..

Next stop Bernabeu,10 December :)
Обавезно Штарк со вас инаку победа нема :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Реален исход ќе беше 2-2 земајќи ги во предвид судиските грешки ако може да се наречат така од Штарк. Целосно изедначен меч...кога ќе слушнам дека доминирала циганлона ме фаќа пролиф :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Штетни се за фановите на Барселона овие обвинувања за помошта од судиите. Не сте свесни колку им го кревате егото со тоа. (Ин)директно признавате дека сеуште нема тим на нивото на Барселона(денешната Барселона, изградена пред 3-4 години, се усовршува секое лето).
Не сте свесни колкав ќејф ми направи Флорентино лани кога праќаше инспекции во Барселона да им прават допинг-тестови. Потврда за доминацијата од најголемиот ривал, поубаво од ова здравје. Колку глуп излезе стариот, не можеше никој да и се спротистави на патот кон Ла Лига и ЛШ, стариот си вика ова е немогуче и што ќе лупне, ај да ги пробаме да не се дрогираат случајно. :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Момчаци а сега се гледа меѓусебен или гол разлика?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Кога сме кај дрогата и допингот, јас предлагам итно на Ван Перси да му направат допинг-тест. И што чекаа до сега, одма мора да се провери што е работата. :icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Штетни се за фановите на Барселона овие обвинувања за помошта од судиите. Не сте свесни колку им го кревате егото со тоа. (Ин)директно признавате дека сеуште нема тим на нивото на Барселона(денешната Барселона, изградена пред 3-4 години, се усовршува секое лето).
Не сте свесни колкав ќејф ми направи Флорентино лани кога праќаше инспекции во Барселона да им прават допинг-тестови. Потврда за доминацијата од најголемиот ривал, поубаво од ова здравје. Колку глуп излезе стариот, не можеше никој да и се спротистави на патот кон Ла Лига и ЛШ, стариот си вика ова е немогуче и што ќе лупне, ај да ги пробаме да не се дрогираат случајно. :pos:
А раката на Игуаин? Не биди контрадикторен :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Момчаци а сега се гледа меѓусебен или гол разлика?
Сега ќе те заебаваат. Ќе ти речат оти Ливерпул не игра ЛШ, си заборавил како се правилата. :D :P
Иначе, ако не се лажам, прво се гледа гол-разликата, па после меѓусебниот. Не сум 100% сигурен, ама 70% е така. :)

М

Мартин`

Гостин
Да вие фановите на Барселона сте најпаметните, ние при очи сме слепи и не ја гледаме мизеријата од УЕФАЛОНА, по педерски фудбал не играл ниту некој ќе игра од Барселона.. глумец до глумец за секој старт паѓаат уште пред време. Судиите секогаш на вашите противници ги оштетуваат и за тоа имаш еден мал милион докази/видеа итн, почнувајки од утакмицата со Челзи каде што ги унаказија па се наваму почна фарсата ваша.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Сега ќе те заебаваат. Ќе ти речат оти Ливерпул не игра ЛШ, си заборавил како се правилата. :D :P
Иначе, ако не се лажам, прво се гледа гол-разликата, па после меѓусебниот. Не сум 100% сигурен, ама 70% е така. :)
Па да ти кажам и сум заборавил :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.723
Meѓусебен увек се гледал. И голот у гости е битен, ко кај Бенфика и Јунајтед каде во 2 наврати изиграа нерешено али Бенфика гол повеќе дадоа на гости.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ај пошто гледам овде има експерти кои сакаат да го симнат од власт Платини,да си прашам нешто ама очекувам одговор!

Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај сега и ти, одличен беше и Милан, али целосно изедначен ? Милан 8 шута кон гол а 3 у рамки на гол, Барса 13 шута кон гол а 8 у рамки на гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom