UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Еднаш немам сретнато некој навивач на Барса да излезе и да рече: Да имавме судиска помош...
Ако мислиш на недосудениот втор жолт на аквилани кога веќе го свирна пеналот.
или на играта со рака на неста во шеснаесетник..
нема ни да сретнеш навивач на барса што ќе го рече тоа.

За пеналот вечерва можам само да кажам дека беше строго досуден,а не дека е грешка што е досуден.
за "пенал" по стартот врз робињо смешно е да се дискутира,чисто избиена топка и чао пријатно.
е сега ве оправдувам ако кажете:АКО БЕШЕ ПЕНАЛ НАД ЧАВИ,ТРЕБАШЕ И НА РОБИЊО ДА МУ СВИРНЕ ПЕНАЛ,не гледам друг начин зошто би барале пенал.
иначе и на двата дуела не заслуживте повеќе од реми,и тоа во вториот натпревар,ви се вратија 2та гола од 1 ипол шут на камп ноу.

Едноставно за класа сме подобри и тоа е тоа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.622
Поени од реакции
22.641
Да вие фановите на Барселона сте најпаметните, ние при очи сме слепи и не ја гледаме мизеријата од УЕФАЛОНА, по педерски фудбал не играл ниту некој ќе игра од Барселона.. глумец до глумец за секој старт паѓаат уште пред време. Судиите секогаш на вашите противници ги оштетуваат и за тоа имаш еден мал милион докази/видеа итн, почнувајки од утакмицата со Челзи каде што ги унаказија па се наваму почна фарсата ваша.
Вака зборува, во случајот пишува, разочаран фан. Нервозен и фрустриран. Така размислував и јас пред некој месец, кога изгубивме финале за Копа дел Реј од најголемиот ривал. За моја среќа, си легнав навреме и утредента размислував посвежо. За твое добро, направи го истото и ти.
Пријателски те советувам, нема зошто да се нервираш, заслужено сте 2ри во група, 1вото ви е преголем залак за оваа група, за подоле нема потреба ни да размислуваш. ;)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај пошто гледам овде има експерти кои сакаат да го симнат од власт Платини,да си прашам нешто ама очекувам одговор!

Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?
Очекувај сега некој да ти одговори дека Платини зима кешарица од Барса, прво од Лапорта а сега од Росел..:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

За пеналот вечерва можам само да кажам дека беше строго досуден,а не дека е грешка што е досуден.
за "пенал" по стартот врз робињо смешно е да се дискутира,чисто избиена топка и чао пријатно.
е сега ве оправдувам ако кажете:АКО БЕШЕ ПЕНАЛ НАД ЧАВИ,ТРЕБАШЕ И НА РОБИЊО ДА МУ СВИРНЕ ПЕНАЛ,не гледам друг начин зошто би барале пенал.
иначе и на двата дуела не заслуживте повеќе од реми,и тоа во вториот натпревар,ви се вратија 2та гола од 1 ипол шут на камп ноу.

На кого објаснуваш...дечкото е фан на Челзи :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.247
Поени од реакции
14.550
Смешни сте бе..признајте си еднаш пораз не туку се вадете со судии..барем Интер кога губеше си признававме чесно пораз и секогаш стојам на таа одлука дека ако имаш добар тим нема да се вадиш на судиите...некни игравте со Виола таму судиите максимално ве оштетија па зошто не изгубивте??..ќе да е до тимот против кој играте??..па против Барселона игравте не игравте против Каљари...зарем не запирметивте дека ве надиграа во секој поглед??..зарем не заприметивте дека имаа повеќе шанси од вас во НЕБИТНА УТАКМИЦА(замислете да играте против нив во нокаут системот)..како и да е продолжете да се глупирате дека сеуште можете да се носите со Барселона...а во осминафилането да ви се случи Тотенхем vol 2!
Џони, два дена само за Милан глушиш. Нема смисла веќе :)

И што ти е она небулоза со Фиорентина и Барса и судиите??? Па нормално дека против Фиорентина ќе изавдиме подобар резултат со педерско судење отколку со Барса. Што има тука нејасно?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.622
Поени од реакции
22.641
И одлучете се еднаш засекогаш, Барса се добри глумци или имаат помош од судиите? Оти ако се добри глумци, зошто би им давале пари и на судиите? Едноставно, ќе си глумат, а тие ќе паѓаат на тие финти и ќе им судат што им треба. :notworthy:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Aко е строго досуден,онак каков втор жолт бараш ? :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони, два дена само за Милан глушиш. Нема смисла веќе :)

И што ти е она небулоза со Фиорентина и Барса и судиите??? Па нормално дека против Фиорентина ќе изавдиме подобар резултат со педерско судење отколку со Барса. Што има тука нејасно?
Па како да не пишам против Милан кога три пати со ред само тие ѓубрињата ме паѓаат вкладилница плус ионака ми се најомразен тим и најгаден што постојат..!

A

Alexander Nevsky

Гостин

Зборам за последниве 3 години.
Дуелот со Челзи,Интер,Реал еве сега Милан.

A

apidrone

Гостин
Гајле ми е мене и за Барселона и за Милан. Гајле ми е и Че што тресе зелени за Перез и слично... Али никој не ја спомна утката на Робињо.. Многу шанси имаа. Обично сум анти-Барса расположен, али вечерва Барса тепаше затоа што Милан не знаеше да си ги искористи шансите. Може и немаше пенал при вториот гол (според мене Чави прелесно падна), али тоа е тоа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И одлучете се еднаш засекогаш, Барса се добри глумци или имаат помош од судиите? Оти ако се добри глумци, зошто би им давале пари и на судиите? Едноставно, ќе си глумат, а тие ќе паѓаат на тие финти и ќе им судат што им треба. :notworthy:
И двете се поврзани едното со другото...за да биде поуверливо мора добро да одглумат :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.247
Поени од реакции
14.550
Па како да не пишам против Милан кога три пати со ред само тие ѓубрињата ме паѓаат вкладилница плус ионака ми се најомразен тим и најгаден што постојат..!
За првото е проблемот што си малер. :) Второто е веќе естетско прашање... :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ќе ми каже ли некој зошто бе УЕФА ја фаворизира Барселона? Која е причината?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom