- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Не постои правило ако е досуден пенал да следува жолт картон!па кога веќе е свирнат тогаш следува жолт картон.
Не постои правило ако е досуден пенал да следува жолт картон!па кога веќе е свирнат тогаш следува жолт картон.
замисли што ќе се случеше и барса да знаеше да си ги искористи шансите... Али никој не ја спомна утката на Робињо.. Многу шанси имаа. Обично сум анти-Барса расположен, али вечерва Барса тепаше затоа што Милан не знаеше да си ги искористи шансите.
Ти си видел добра театарска претстава или филм направени само од глумци?И одлучете се еднаш засекогаш, Барса се добри глумци или имаат помош од судиите? Оти ако се добри глумци, зошто би им давале пари и на судиите? Едноставно, ќе си глумат, а тие ќе паѓаат на тие финти и ќе им судат што им треба.
Преродбата ...ова де доминацијата пролжува. Проект Барселона 2020 - најдобар клуб на светот на Платини и УефаЌе ми каже ли некој зошто бе УЕФА ја фаворизира Барселона? Која е причината?
Зашто чутите?Ај пошто гледам овде има експерти кои сакаат да го симнат од власт Платини,да си прашам нешто ама очекувам одговор!
Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?
Овде се зборува за тоа што се случуваше вечерва.Зборам за последниве 3 години.
Дуелот со Челзи,Интер,Реал еве сега Милан.
Што со Интер, што со Реал, црвениот картона на копачот Пеп ? Црвениот картон на Марсело во 90-та минута кога му влезе на Цеск при водство на Барса од 3-2 ?Зборам за последниве 3 години.
Дуелот со Челзи,Интер,Реал еве сега Милан.
Ама пак не одговори бе ,зошто да ја направи најдобра на светот,која е причината?Преродбата ...ова де доминацијата пролжува. Проект Барселона 2020 - најдобар клуб на светот на Платини и Уефа
Немој ќе ти смачи признавајќиОвде се зборува за тоа што се случуваше вечерва.
Ако бараш фан на барса да ти признае за судиски грешки за полуфиналето со челзи,јас прв признавам.
за интер и за реал неќам да праам муабет зашо ќе иде у недоглед.
Моја грешка со Интер изгубивте тогашШто со Интер, што со Реал, црвениот картона на копачот Пеп ? Црвениот картон на Марсело во 90-та минута кога му влезе на Цеск при водство на Барса од 3-2 ?
Лш е муабетот конект дјуде.Шпански во примавера ќе дискутирамеШто со Интер, што со Реал, црвениот картона на копачот Пеп ? Црвениот картон на Марсело во 90-та минута кога му влезе на Цеск при водство на Барса од 3-2 ?
Убаво прашање а никој не дава одговор на истото.Зошто УЕФА ја фаворизира Барселона? Каква корист има од тоа?
Особено Виља.. понекад ми се чини, да не ви е Меси, нема да има кој гол да даде.замисли што ќе се случеше и барса да знаеше да си ги искористи шансите
Зошто не му помогна на Јувентус кога тоа им беше најпотребно, пред 4-5 години?Убаво прашање а никој не дава одговор на истото.
Јас би надополнил, зошто Платини би се залагал за Барселона кога нема никаква допирна точка со нив во текот на неговата кариера?
Тоа ми е зборот, ако Платини би му помогнал на некој, тоа би бил Јувентус, евентуално Сент Етјен.Зошто не му помогна на Јувентус кога тоа им беше најпотребно, пред 4-5 години?