UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
1:00 :cuc:
Здравје боже, нека си ја завршат работата во Шведска, па ќе се оди на некоја утакмица у Загреб.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Вечер и утре се реваншите.

Инаку ги гледам шешириве и под услов сите фаворити (Асренал) утре да поминат, можна е следнава група:

Барса, Милан, Сити, Дортмунд :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Најбоља група
Барса,Бенфика,Базел, ДИНАМО !!!!
Првиот е најатрактивниот противник на светот,вториот е можеби најслабиот од вториот шешир и може да се изненади бар на 1 утакмица,а третиот гарантирам дека е послаб од Динамо.
Квалитетна,а пролазна група.Али ај нека пројдат прво,па после да се кажуваат желби за во групата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Инаку ги гледам шешириве и под услов сите фаворити (Асренал) утре да поминат, можна е следнава група:

Барса, Милан, Сити, Дортмунд :D
Иииии. Ма овие 4 треба директно во полуфинале да одат! :LOL:

А

Анноун

Гостин
Најбоља група
Барса,Бенфика,Базел, ДИНАМО !!!!
Првиот е најатрактивниот противник на светот,вториот е можеби најслабиот од вториот шешир и може да се изненади бар на 1 утакмица,а третиот гарантирам дека е послаб од Динамо.
Квалитетна,а пролазна група.Али ај нека пројдат прво,па после да се кажуваат желби за во групата.
друже извини вака ама морам , :pos::vozbud::pos:.

динамо загреб бенфика ќе ја изненадува ? со самир по 8мо светско чудо . без голман ќе им играат .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Составот, ениуан? :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
друже извини вака ама морам , :pos::vozbud::pos:.

динамо загреб бенфика ќе ја изненадува ? со самир по 8мо светско чудо . без голман ќе им играат .
А која е Бенфика па да неможе да ја изненади.

А

Анноун

Гостин
А која е Бенфика па да неможе да ја изненади.
лани имаше сличен муабет , еден типац тврдеше дека шахтјор не биле ништо посебно, партизан можел да биде втор во групата. видовме што се случи. а ако се знае дека овој тим на динамо е послаб од ланскиот на партизан не знам кај сте толку летнати дека динамо има квалитет да ја изненади бенфика.

- Pablo Aimar, Javier Saviola , Maxi Pereira , Luisao , Garay , Capdervilla , Witsel , Nolito, Cardozo.
- константно "заглавуваат" во европските натпреварувања , мимимум до март месец .

стварно сте во право , која е таа бенфика кога ќе стапнат на велелепниот Максимир ќе се стресат. :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.123
Поени од реакции
25.189
Ждрепките за групи ќе бидат во петок така?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
лани имаше сличен муабет , еден типац тврдеше дека шахтјор не биле ништо посебно, партизан можел да биде втор во групата. видовме што се случи. а ако се знае дека овој тим на динамо е послаб од ланскиот на партизан не знам кај сте толку летнати дека динамо има квалитет да ја изненади бенфика.

- Pablo Aimar, Javier Saviola , Maxi Pereira , Luisao , Garay , Capdervilla , Witsel , Nolito, Cardozo.
- константно "заглавуваат" во европските натпреварувања , мимимум до март месец .

стварно сте во право , која е таа бенфика кога ќе стапнат на велелепниот Максимир ќе се стресат. :pos:
Дечко ако си упатен знаеш дека овој Динамо е многу појак и на терен и финансиски од оној ланскиот,а оној ланскиот знаеш како го плесна Виљареал на тој Максимир 2-0.Е сега кога тој го плесна еден Виљареал зошто овој да не може Бенфика,зборам на Максимир,а целта на Динамо нема да биде 2-то место,него Европско прољече у ЛЕ.;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386

Во последниве 5 години,Партизан само во јуни,јули и пола август од 2010 имаше подобар тим од Динамо.
Второ Динамо успеа Виљареал да го победи и понижи лани,пред некоја година Ајакс,пред тоа Вердер едвај спаси глава,победен е и Волфсбург сезоната кога стана шампион....така да не се сите семоќни.А јас реков дека може да се изненади некако,во 1 утакмица може се да се случи,а реално тој е можеби најслабиот противник од цел втор шешир.Уствари не знам дали е Ајакс во втор,ако се тие,тие се најслаби.Не очекувам победа,очекувам порази,али може да се игра со нив.Може да се откине некој бод.И онака целта е да се влезе,а после ако може да се заврши 3 во група.А ако сакаш трет во група да си,мора бар бод или 3 од некој појак да откинеш.Сметам дека против Бенфика или евентуално Ајакс може да се игра.
Самир(Малага нуди 16 милиони евра),Рукавина(играше во Панатинаикос,често се повредуваше,а имаше и силна конкуренција во нападот па отиде во Динамо),Тонел(пола кариера ударна постава на Спортинг,од први 11 на Спортинг дојде),Куфре(најдобар стопер во Италија за 2004 или 2005 беше,искусен и одличен играч,а не е престар),Вида(стопер со голем потенцијал,игра за репрезентација на Хрватска,во Баер не доби многу шанса,затоа дојде во Динамо),Врсаљко(можеби најдобар млад десен бек во светот),Бадељ(Волфсбург,Малага,Хофенхајм понуди се одбиени за него,рперезентативец на Хрватска),Ибањез(понуда од Шалке),Ковачиќ(еден од најголемите таленти,ако не и најголем во овој дел на Европа),Бишќан (играч на Ливерпул и Панатинаикос), Бечирај(репрезентативец на Црна Гора),Леко(Монако и Динамо Киев),Томечак (репрезентативец),Покривач(играч на РБ Салзбург и Монако)............се се тоа играчи кои можат да се носат со екипи како Бенфика.Овој тим,не само што не е послаб од лани Партизан,туку е можеби најдобар екс-ју тим во последниве 10 години.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
На нероден Петко....
Почекајте уште некоја минутка, Динамо уште не е во групите.

А

Анноун

Гостин
Тричковски со две асистенции во второ полувреме ги носи Апоел во групите на Лига на Шампиони !

M

Mario Gómez

Гостин
Малмо- Динами најепик натпревар у последниве години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom