Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иииии. Ма овие 4 треба директно во полуфинале да одат!Инаку ги гледам шешириве и под услов сите фаворити (Асренал) утре да поминат, можна е следнава група:
Барса, Милан, Сити, Дортмунд![]()
Најбоља група
Барса,Бенфика,Базел, ДИНАМО !!!!
Првиот е најатрактивниот противник на светот,вториот е можеби најслабиот од вториот шешир и може да се изненади бар на 1 утакмица,а третиот гарантирам дека е послаб од Динамо.
Квалитетна,а пролазна група.Али ај нека пројдат прво,па после да се кажуваат желби за во групата.
А која е Бенфика па да неможе да ја изненади.друже извини вака ама морам ,.
динамо загреб бенфика ќе ја изненадува ? со самир по 8мо светско чудо . без голман ќе им играат .
А која е Бенфика па да неможе да ја изненади.
Четврток, 17.45, директен пренос на Еуроспорт.Ждрепките за групи ќе бидат во петок така?
Дечко ако си упатен знаеш дека овој Динамо е многу појак и на терен и финансиски од оној ланскиот,а оној ланскиот знаеш како го плесна Виљареал на тој Максимир 2-0.Е сега кога тој го плесна еден Виљареал зошто овој да не може Бенфика,зборам на Максимир,а целта на Динамо нема да биде 2-то место,него Европско прољече у ЛЕ.лани имаше сличен муабет , еден типац тврдеше дека шахтјор не биле ништо посебно, партизан можел да биде втор во групата. видовме што се случи. а ако се знае дека овој тим на динамо е послаб од ланскиот на партизан не знам кај сте толку летнати дека динамо има квалитет да ја изненади бенфика.
- Pablo Aimar, Javier Saviola , Maxi Pereira , Luisao , Garay , Capdervilla , Witsel , Nolito, Cardozo.
- константно "заглавуваат" во европските натпреварувања , мимимум до март месец .
стварно сте во право , која е таа бенфика кога ќе стапнат на велелепниот Максимир ќе се стресат.![]()
Во последниве 5 години,Партизан само во јуни,јули и пола август од 2010 имаше подобар тим од Динамо.лани имаше сличен муабет , еден типац тврдеше дека шахтјор не биле ништо посебно, партизан можел да биде втор во групата. видовме што се случи. а ако се знае дека овој тим на динамо е послаб од ланскиот на партизан не знам кај сте толку летнати дека динамо има квалитет да ја изненади бенфика.
- Pablo Aimar, Javier Saviola , Maxi Pereira , Luisao , Garay , Capdervilla , Witsel , Nolito, Cardozo.
- константно "заглавуваат" во европските натпреварувања , мимимум до март месец .
стварно сте во право , која е таа бенфика кога ќе стапнат на велелепниот Максимир ќе се стресат.![]()