UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.655
Тричко со 2 асистенции. Ај нека блесне и во групите, па потоа и трансфер во поголем клуб.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Да не им беше голманот на Динамо, ќе примеа повеќе од 2 гола.
Ги напнаа, неможеа од половината да испаднат .

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
За малку инфаркт и мене и сите Хрвати во овој момент ќе не стегнеше.Три 100% шанси за Анте Рукавина ,црвен картон за Врсаљко па Динамо не би бил Динамо ако не ја посери на крај.:)И да натпреваров беше убиствен по претрчани просек 11 км и двата тима.;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Врсаљко како можеше така глупаво и наивно црвен да добие не ми е јасно,а уште пострашно е како успеа 2 пати 1 на 1 со голманот и еден празен гол да промаши Рукавина........
Ако не добив сега срцев удар,никогаш нема да добијам.Уште рацете ми се тресат,не можам да се соземам.....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Врсаљко како можеше така глупаво и наивно црвен да добие не ми е јасно,а уште пострашно е како успеа 2 пати 1 на 1 со голманот и еден празен гол да промаши Рукавина........
Ако не добив сега срцев удар,никогаш нема да добијам.Уште рацете ми се тресат,не можам да се соземам.....
И ја куртулиф не си сам.;)

А

Анноун

Гостин
^ абе заради вас ми е мило динамо шо помина , толку муабет направивме колку бил јак динамо , за малку ќе требаше мислењата да ни ги префлат во лига европа темата;)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
сеа замислете што се случува у Загрев..инвазијааааааааааааааа

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Колку различна слика од дуелот у Загреб. Ама како и да е, вака или онака успеаја низ иглени уши да се протнат, нека им е честито пласманот у ЛШ и се надевам дека ќе остават добар впечаток.

Туку, кој тоа изјавувал дека Динамо е Балканска Барса ? :icon_lol:

M

Mario Gómez

Гостин
Колку различна слика од дуелот у Загреб. Ама како и да е, вака или онака успеаја низ иглени уши да се протнат, нека им е честито пласманот у ЛШ и се надевам дека ќе остават добар впечаток.

Туку, кој тоа изјавувал дека Динамо е Балканска Барса ? :icon_lol:
мамиќ

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ :pos: се изнервира...

него, овие Израелциве полошо од Бразил на Копа шутираа пенали. Тие барем со сета сила преку трибина, овие бездушно едвај топката ја шутираа...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Пекол преживеа Динамо. Ги гледав последните 20ина минути, веднаш после примениот прв гол. Се затворија и се одбранија едвај со играч помалку, малце фалеше сами да си ја скапат главата. Среќата ги послужи и одличните одбрани на детето на голот .. Место покрај Бан Јелачич да му најдат уште утре. :cuc:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кога е извлекување за групите ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop