Надежта треба последна да ти умре .. Јас никако не би го отпишал Челзи, баш ради Мурињо...Да бидам реален, за Челзи сум од како знам за себе во полуфинале со кој и да играме губиме.![]()
Ова.Само мене ми е глупо непотребново величење на Дортмунд? Изиграле добро, ок. Ја остварија целта? Не.
Страшна екипа се Дортмунд.
Да ти фали пола прва екипа,да имаш негатива од 3 гола од првиот меч и да прикажеш онаква игра против еден Реал Мадрид е нешто што е само за пофалба.Мило ми е што сеуште постојат играчи и екипи кои што на цел свет му покажуваат дека на терен не играат милионите туку дека играат играчите,а Дортмунд има играчи што играат со цело срце за тимот.Убеден сум дека Дортмунд со комплетен тим ќе му одржеше лекција по фудбал на Реал и ќе играше уште едно финале оваа година,но од почетокот на сезоната имаат огромни проблеми со повредени играчи и тоа е единствената нивна пречка оваа сезона.Секоја чест уште еднаш за нив и се надевам дека во сезоната што следи ќе покажат и во Бундес лигата и во ЛШ дека се екипа која што има уште многу да прикаже.![]()
Околностите под кој Дортмунд играше вчера и го постигна овој резултат беа вондредни ама и покажаната игра беше нешто несекојдневно. Underdog-от со пола тим во болница и No-Name-играчи на терен покажаа спектакл на терен против гигантот и мултимилионскиот тим на Реал Мадрид. На крај секако резултатот е битен ама мислам дека секој фан сака да види вакви утакмици од својот тим, овие натпревари се памтат и не прави да го гледаме фудбалот.Само мене ми е глупо непотребново величење на Дортмунд? Изиграле добро, ок. Ја остварија целта? Не.