Ако си на МахТВ, ја блокираат 100%.Дај бе некој нека каже СИГУРНО дали ќе ја блокираат ОБН, да знам да седам дома или да бегам у кладилница![]()
И јас мислам така.Клоп е цар. Човек ипол.![]()
Шо зборуваш бе? Ова ако беше пенал... Реал![]()
Ај ај... Пеп стварно е луд еј.Neuer - Dante, Boateng, Alaba, Lahm - Kroos, Ribéry, Robben, Götze, Müller - Mandžukić
Немам видено поофанзивна формација на Пеп цела година, или е луд или генијалец
Гледам реално нема потреба да се надевамеНадежта треба последна да ти умре .. Јас никако не би го отпишал Челзи, баш ради Мурињо...
De4ko ti i na prvata mislam deka im chestitase visoka pobeda na bavarcite i nesto u stil deka slobodno mozat da si kupat pivo i chips i da uzivaat zosto Pep ke gi utepa takticki kako prvo... rajt ?Малу потешко дека ќе се посерат. Манчестер prepare your anus.
Да и пак велам ако? Добра меморија бтвDe4ko ti i na prvata mislam deka im chestitase visoka pobeda na bavarcite i nesto u stil deka slobodno mozat da si kupat pivo i chips i da uzivaat zosto Pep ke gi utepa takticki kako prvo... rajt ?
И ова беше нешто интересно во цела драма од натпреварот, како Клоп го запира Бувач да не протестира кај судиите. А па Бувач му пушта рака на четвртиов судија, демек... "Браво, свака част!"И јас мислам така.
Абе што си се засекирал.. Чим дотука догуравте, сигурно има план смислено Мурињо , башка вашите играчи ќе дадат се од себе и ако ве елеминираат сигурно тоа ќе биде тесно со само 1 гол или нерешено или продужетци .. Да бидете понижени нема да се деси тоа сто посто ...Гледам реално нема потреба да се надеваме![]()
Ako be, sekoj si ima pravo na svoe mislenje plus ako predvidivuanjeto ti bide isto tocno kako i predhodnoto uste podobroДа и пак велам ако? Добра меморија бтв