UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Си ги наместија убаво да си поминат Барса, Реал, Баерн и Мурињо ама нема веза.

П.С. Затоа тука сме ние да ги заебеме. :cool:
Sho ke zaebete vie be, ima bayern da ve dupne ko cigansko resheto :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај кој се клади со мене дека Ибра нема да постигне гол на двете утакмици.. Челси лагано ќе си тепа по 1-0 и чао, евентуално 2-0 у Лондон. :свиркам:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Само ќе ви кажам една работа. 2010 јас и цел наш фан клуб бевме 100% сигурни дека поминуваме кога ни се падна Баерн. Башка и во 1/2 финале налетувавме на Бордо-Лион и веќе славевме 3то финале по ред. Реално Манчестер беше подобар од Баерн, а Баерн тогаш баш почна да се издигнува. Арно ама таков е фудбалот, со инвалидот Ивица Олиќ не тепаа. И тоа целосно на среќа и во првиот меч, кога ги водевме, па не тепаа прво со гол на Рибери од слободен, ама го заеба топката ВДС, се одби од некој од живиот ѕид...па после со гол во 90та. На ОТ ги отворивме како паштети за 20 минути 3-0, Олиќ ни даде еден инвалидски гол 45та мислам и после Рафа доби црвен и Робен ни го стегна. :)

Муабетот ми е, не дека Манчестер ќе помине и не дека Баерн не е фаворит, јас пишав и пред ждрепката дека не го сакам за противник од што се плашам...ама ова е меч на 2 гиганти и е меч од Лига на Шампиони и малце среќа и неумешност на противникот е доволно да го елиминираш фаворитот.

поздрав па се читаме за 12 дена. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Па, Челзи е тимот со најдобра одбрана. Тери и Кејхил не би требало да имаат големи проблеми со Ибра.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Па, Челзи е тимот со најдобра одбрана. Тери и Кејхил не би требало да имаат големи проблеми со Ибра.
Ko sho znam Chelsea nema primeno gol sezonava nad 20 mecha, taka nesho :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Затоа што ако на Ибра му е денот може сам да го исфрли било кој тим на планетава. Човекот е животно и пак ќе кажам кога му е денот не постои играч што може да го чува.

ПСЖ - Челзи ќе биде најизрамнет дуел у четвртфиналево, предност мала давам на Челзи само заради Мурињо, НЕ ради играчкиот кадар.
Ибра сам може да елиминира било која екипа ? Да. Ама од македонска лига. Во ЛШ вака мало морген. Во вакви мечеви се гледа целата игра, џабе една екипа напаѓа на пример ако немаат добра одбрана.

Ама ако истиве муабети ги читавме и кога играа Челзи-Бенфика :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1395404098][/DOUBLEPOST]Интересно ми е фановиве на Јунајтед до пред 3 дена нигде ги немаше па сега почнаа со коментари "Ех...ќе видите да почнат натпреварите..сега ништо..ама чекајте само..да видите.."

Али добро Нада последна умира.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
А никој не кажа дека на крајот од ждрепката беше извлечен и првиот полуфиналист :eek::eek::eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Играчи што нема да го играат првиот меч против Реал:

Значи Реал лагано ќе си обезбеди 2+ разлика уште во прв меч и нема ни да се замара.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
А никој не кажа дека на крајот од ждрепката беше извлечен и првиот полуфиналист :eek::eek::eek:
Грешка си првиот полуфиналист го извлекоја после Барса - Атлетико :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Играчи што нема да го играат првиот меч против Реал:

Значи Реал лагано ќе си обезбеди 2+ разлика уште во прв меч и нема ни да се замара.
Или пак ќе примат гол на несреќа, па ќе свират после. Абе сите се знаете. Јас незнам ни шо има да ги гледате утакмициве.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Само ќе ви кажам една работа. 2010 јас и цел наш фан клуб бевме 100% сигурни дека поминуваме кога ни се падна Баерн. Башка и во 1/2 финале налетувавме на Бордо-Лион и веќе славевме 3то финале по ред. Реално Манчестер беше подобар од Баерн, а Баерн тогаш баш почна да се издигнува. Арно ама таков е фудбалот, со инвалидот Ивица Олиќ не тепаа. И тоа целосно на среќа и во првиот меч, кога ги водевме, па не тепаа прво со гол на Рибери од слободен, ама го заеба топката ВДС, се одби од некој од живиот ѕид...па после со гол во 90та. На ОТ ги отворивме како паштети за 20 минути 3-0, Олиќ ни даде еден инвалидски гол 45та мислам и после Рафа доби црвен и Робен ни го стегна. :)

Муабетот ми е, не дека Манчестер ќе помине и не дека Баерн не е фаворит, јас пишав и пред ждрепката дека не го сакам за противник од што се плашам...ама ова е меч на 2 гиганти и е меч од Лига на Шампиони и малце среќа и неумешност на противникот е доволно да го елиминираш фаворитот.

поздрав па се читаме за 12 дена. :)
Шо глумиш добар бе па ти?
Ќе ги плеснеме дрва се не знаат кај тераат.
Ибра сам може да елиминира било која екипа ? Да. Ама од македонска лига. Во ЛШ вака мало морген. Во вакви мечеви се гледа целата игра, џабе една екипа напаѓа на пример ако немаат добра одбрана.

Ама ако истиве муабети ги читавме и кога играа Челзи-Бенфика :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1395404098][/DOUBLEPOST]Интересно ми е фановиве на Јунајтед до пред 3 дена нигде ги немаше па сега почнаа со коментари "Ех...ќе видите да почнат натпреварите..сега ништо..ама чекајте само..да видите.."

Али добро Нада последна умира.
Па вие најмалку треба да зборите за ова,тогаш со Барса требаше да изгубите 91 - 0 па победивте.И кој од вас го боли стапот дека шпанците биле надмоќни?Никој.
Така да ..плус Крос е наш и ќе си даде авто гол!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Eптен глупо само Манчестер - Баерн и Барса - Атлетико што играат во исто време.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom